6.10.10

Beg Mekap Baru Yang Boleh Terbang

Hai u olls semua.  Saya tak beli baju raya.  Raya pun tak sebab boikot raya.  Duit pun tak berapa nak ada.  Dok saving nak kawen lagi,  pastu raplah time-time nak raya la kereta saya iaitu Dorrie telah bocok tayar depan dua dua saya tukak.  Dah ilang sampai RM300 lebih.  Alhamdulillah,  rezeki Allah tetap bagi dari duit raya PM Misai Putih bagi kat semua pekerja kerajaan dan juga business mekap-mekap ini.  Akak pun jugak mendapat sedikit sabsidi dari En.  Khafi untuk membeli beg mekap baru.  Yebba...

Sapa la pompuan pakai baju kurung polkodot ni....dok cek beg mekap macam jarommm!!
Terimalah...


BEG MEKAP BARU YANG BOLEH TERBANG!!
Beg Mekap Yang Buleh Terbang
Dari depan :)

Ada roda ok...bukan takdak...kalau tak raplah la camna aku nak pi mekap orang.
Ini gamak dah siap suson semua barang boh dalam in.  I olls harap dapatlah memudahkan kerja akak selepas ini.  :)  Semangat- semangat!!

3 comments:

  1. "wahai beg mekap terbang bawalah saya ke kg dodol, kap kap alamekap..." smoga bisnes bertambah maju cik jumie, p/s: harap cik jumie dpt kongsi tips2 asas utk buat bisnes :)

    ReplyDelete
  2. Insya allah...

    Alhamdulillah....

    Nanti saya buat entry pasai macam mana nak start business as Freelance Make Up Artist...

    Okay?

    ReplyDelete
  3. Tu diaaaa! Seba baik beroda. Aku dok pikiaq macam mana hang angkut beg tu.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...