5.10.10

Burger King telah Meniba di Penang

U ollss!  Akhirnya Burger King telah meniba di Penang.  Akak tau bila baca Twitter kawan-kawan akak.  Akak yang katanya dah 3 hari tak makan nasik,  konon kempen Kecikkan Suak Dalam Sempena Dah Nak Kawen 2010/2011 terus meng SMS Boffren akak yang berbunyi.  "Malam ni kensel TOMYAN dan SOMTAM.  Kita pi BURGER KING" 

Dan seperti biasa Boffren akak pun membalas dengan nada sinis " Hang serrrr"


Tapi ada aku kesah.  Akak memang suka Burger King.  Sebab burger dia PENOH dan BESAK.  Sebab itulah kalau pi Mekdi pun akak sudi makan Big Mac saja.  Setakat Fillet O Fish tu.....ala...takpayah la nyah. 

So inilah gambar-gambar kedai Burger King yang terletak di Promenade, Off Jelutong Expressway, Sungai Pinang exit. Operation hours 10am to 10pm daily.  Gambar-gambar ini akak amik dari Fesbuk George Town,  Penang.

So,  u olls.  Marilah kita pergi makan kat Burger King.  Sorri I olls tak dapat nak menayang gambar ekslusif I olls menelan Burger King ini kerana I olls makan di dalam kereta saja.  Kat restoren tu terlalu sesak nyah!!  Biasa la baru bukak kan????  So tunggu la sebulan dua baru u olls pi sana ok.

2 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...