8.10.10

Fashion Icon baru di Hollywood - Willow Smith

Kelesss.  U olls tau tak sekarang ni sorang fashion icon yang sedang meletops dan makin meletops sejak dua menjak ini iaitu tak lain tak bukan anak Will Smith dengan Jada Pinket yang bernama Willow Smith.  Dia ni adik pompuan kepada Jaden Smith yang berlakon cita malatops tu la KARATE KIDS.

Nah u olls tengok gambar pompuan kecik ni.  Kelesss nyah.


Hampa rasa-rasa berapa umok pompuan ni?  10 tahun ja nyah!  Lahir tahun 2000.  Gila ka apa malatops macam ni.  Menangis akak tengok ok.  Akak umok 10 tahun dok pakai baju bodo-bodo saja pi Komtar beli McD. 


Hang tingok la pompuan ni.  Budak umok 10 tahun dok sebok pi tuisyen hafal sifir la apa semua.  Dia pi Milan,  dok sebelah Kak Noami Cambell tengok pompuan-pompuan dok ketwok.  Meletops.

Ini masa depa pi tengok Versace punya fashion show.  Meletops tengok dress up dia.  Dia nya taste sangat kena dengan umok dia yang muda,  tapi sangat meletops dan sangat hips.  Suka sangat.

Ini dia dan mak dia.  And i have to say,  mak dia pun punya nak keep up to her standard sampai mak dia pun dress up merapu.


Inilah gambak yang paling akak suka Willow dan mak dia.  Jada hang jangan dok over nak dress up funky macam anak hang lagi.  Hang dah kertu kan?  So let your daughter run the show tonight.  Meletops.

Kesahnya,  sekarang Willow dah sain kontrek dengan ipak duai akak iaitu Jay Z dan single terbaru dia berlambak-lambak kat Youtube nyah tajuk WHIP MY HAIR.  Meletops jugak suara dia itu.  So,  Rihanna - please take a bow.  Willow plaks pas ni.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...