21.10.10

Kak Merr Tak Mau Jadi Pompuan Suka Menunjuk

Doa I olls kepada Nya,jauhi diri ku dan kawan-kawan dari perangai suka menunjuk.  I olls nak guna Facebook untuk tujuan baik saja iaitu membesakkan rangkaian business dan keep in touch dengan kawan-kawan.  I olls nak guna blogspot sebab I olls memang minat bercerita dan share dengan semua orang.  Hope u olls semua suka membacanya. 

Facebook dan Blogspot bukannya wacana untuk menunjuk jenama baju,  kasot,  seluak dalam,  bek mekap,  barang mekap dan lain-lain lagi. 

Kalau terkadang itu adalah akak menunjuk apa-apa adalah tujuan nak share dengan u olls semua kat mana akak beli,  dan bukannya dengan niat nak kata "HAA! AKU MAMPU BELI NYAH!  KO TU MANA ADA KLASS NAK PAKAI BARANG BRANDED MACAM MAK!" 

Siries...attitude itu adalah sangat kampung.  Sedih masih ada orang yang bersikap macam itu.

Posted dalam Facebook akak pada 19 Oktober 2010.

1 comment:

  1. la ... ada jugak yang nak tengok brand baju jumie? hmm .. tu la peel segelintiaq manosia .. yang sekecik2 hama yang nak diperbesarkan ... bila pj baca dan terbaca frasa `bek mekap' terus teringat .. nak share ngan jumie .. nyesal lak tak amik gambaq beg tu hari tu .. memang menarik. booth lancome kat sogo, ground floor, depan lif. kalo jumie lalu sana (if it is still there by then), pi tengok beg makeup dia, macam transformers .. boleh transforn jadik meja. NICE! pj ngan kekawan tertarik ngan beg tu .. kawan pj lagi la hebatnya .. bukan pi belek alat make up kat lam beg tu, pi belek nak tengok structure beg tu .. misti salesgirl sana tu dok cebik bibiaq tengok kerenah kami malam tu .. ha ha .. (pi booth anna sui, admire spesis yang `just prefer to be other gender' yang teramat cantik dengan HUGE boops dia .. she was REALLY pretty and volapshes!).. malam tu kami memang went gaga jejalan kat area perfume and alat make up tapi cuci mata jer la ...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...