7.10.10

Let's Do This - PUSH PROJECT for PLU

Hello u ollls!! Akak nak mintak tolong u olls semua. Akak tau belog akak ini ramai PLU PLU yang membacanya. So akak nak tolong u olls yang tau diri u olls itu adalah PLU, so i hope u olls dapatlah mengejoin soalselidik ini. Kepada noks-noks dan adik-adik,  kendu atau tidak,  yang penah melakukan hubungan seks dengan PLU lain dalam tempoh 12 bulan ini.  U olls la yang kami carik.  This is very good u olls. Sambil membuat soalselidik, u olls boleh dapat sedikit ilmu daripada organizing comittee. Dan paling meletops, we olls bagi RM50 untuk satu survey.  CASH! ON THE SPOT!

Kajian ini adalah untuk mengetahui kesihatan lelaki PLU di Pulau Pinang.  Terdapat 3 bahagian dalam kajian ini, TEST HIV, TEST SIFILIS dan JAWAB SOAL SELIDIK. Tempoh masa lebih kurang 1 jam.


Projek kajian ini adalah kelolaan



Syarat-syarat untuk menyertai kajian ini :

  • Seorang lelaki
  • Bermastautin di Pulau Pinang atau selalu ‘currrr’ di Penang 
  • 18 tahun ke atas 
  • Melakukan seks dengan lelaki lain dalam tempoh 12 bulan yang lalu 
  • Maklumat adalah dirahsiakan

Tempat Operasi :

Pejabat Prof. Madya Ismail Baba
Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan
Bilik 009
Bangunan C14

Waktu operasi :
8.00 malam ke atas
Selasa hingga Sabtu

dan

Penang Family Health Development Association (FHDA)
6.30 petang ke atas
Khamis hingga Sabtu

Project ni sampai November 2010.

Berminat untuk membantu pihak kami menjalankan ujikaji ini, sila hubungi :

Azuan Azs
Email : azuan869@yahoo.com

No Tel : 013-4668435


atau

Mustaqim
No Tel  :  017-4123314

U olls.  Ikhlas akak menolong nih.  So u olls semua yang rasa berkenaan dan ikhlas nak tolong survey ini.  Sila la contact kawan-kawan akak itu.  Kepada u olls yang nak hanjingkan I olls,   nak kata BERDONSA BUAT SEKS SONGSANG.  Sila tutup belog akak sekarang.  Dan pergi baca belog lain.  Sekian,  terima kasih.

Akak harap sangat dua mamat ni dapat datang untuk buat survey ye.  Akak nak amik otograf u olls.  Ke mana u olls dua sekarang ni?  Kapel lagi ke?


8 comments:

  1. hehhh. mcm menarik jek survey ni. pena dgr gak ari tu ada bebudak USM nk wat survey pasal PLU. hebattt! rupanya survey tu mmg btol establish.
    ;DD

    ReplyDelete
  2. Yela Eman, kalau boleh tolong reblog my post ya. Thank you sangat.

    Actually yang host this survey is UM. Kami di USM bagi depa tempat untuk jalankan survey.

    ReplyDelete
  3. nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  4. Blog u olls dah meletops sampai 800 pengikut. Akak sembah ratu ja. Tapi contains akak tak berapa berkenan sangat. Sebab akak tak tau u olls focus topik apa.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...