15.10.10

HORLEYS intelligent sports nutrition

Meletopsss! U olls hari ini akak nak promot kat u olls satu produk nutrisi tambahan untuk ahli-ahli sukan dan jugak u olls-u olls yang nak kurangkan berat badan dan jugak nak tambah berat badan! Haaa! Keless u olls. Produk nutrisi yang akak nak ceritakan ini adalah HORLEYS sebuah syarikat daripada New Zealand. Sekarang ini memang ada banyak produk lain kat pasaran tapi HORLEYS antara produk yang meletops sebab dia dah lama noks. Iaitu sejak tahun 1976.



So akak tak mau nak bebel panjang, i olls akan terangkan produk-produk yang akak nak jual ini.


ICE WHEY


Ideal for:
Specialist strength and power athletes, elite athletes, athletes with intensive training and competition schedules
Individuals with lactose intolerance

ICE Whey is available in three flavours:  Swiss Chocolate, Creamy Vanilla & Strawberry Frost

Price :
RM355 1.32kg
RM755 3kg


Read more : http://www.horleys.com/ViewProduct.aspx?id=3



CROSSFIRE PROTEIN

Ideal for:
  • sports people and gym-goers (men & women)
  • especially those looking to build muscle and stay lean
  • body builders in the off-season for maintaining muscle mass 
  • vegetarians or those on a moderate carb, higher protein diet for weight management
Available in three flavours :  Chocolate Fudge, Vanilla Velvet & Banana Smoothie

Price :
RM248  1.32kg
RM525  3kg


Read more : http://www.horleys.com/ViewProduct.aspx?id=44


RIPPED FACTORS


Ideal for  :
  • Men and women engaged in regular resistance training wanting to maximise fat loss to reveal muscle definition
  • Anyone wanting an advanced protein crammed with fat-loss factors to assist with a weight management program 
  • Meal replacement or post work-out recovery
Available in two flavours: Chocolate Fix and Vanilla Dream

Price :
RM375  1.32kg
RM785  3kg


Read More : http://www.horleys.com/ViewProduct.aspx?id=15



AWESOME MASS

Ideal for:
  • Younger trainers, or those struggling to maintain body weight
  • Initial phase of a 12-week program, to feed fast new muscle development 
  • Supporting a sizing–up phase for more experienced trainers 
  • Off -season mass gains for athletes who play weight graded sports 
  • Sports people who expend large amounts of energy and don't have time to recover with full meals eg. triathlon, rowing, cycling, running, multiple sporting activities
Available in three flavours:  Vanilla Deluxe, Double Chocolate and Banana Split (1.5kg & 3kg sizes only)

Price :
RM193  1.5kg
RM355  3kg


Read more  :  http://www.horleys.com/ViewProduct.aspx?id=13

Haaa...kelesss kan?  Harga tidak termasok dengan caj penghantaran di luar Pulau Pinang.  So untuk u olls yang berminat sila contact orang berikut okay.  Thanks semua.

Name  :  Mr.  Kamarul
No Tel  :  017-212 9312
Facebook  :  Kamarul Hafiz Omar



PADA DIA???? MACAM PENAH TENGOK MR.  KAMARUL NI!  HAAAA LAAAA!  HAAALAAA!  NI LAKI AKAK!!  NAMA DIA KAMARUL HAFIZ!!

5 comments:

  1. Noks, kalau nak tambah berat badan. Hang amik Awesome Mass. tapi amik perisa Double Choc or Vanila. Yang Banana Split tu tak halal. Aku dah check. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..kalau nak ikutkan semua produk protein suppliment x de tanda halal.. yang akak cakap double choc tu ada logo halal ke..x kan..semua whey protien di amik dri tenusu lembu..ada kah lembu tu di sembelih mengikut cara islam?.. tepuk dada tanya selera..bukan nak perli tapi nak bri iktibar..antara produk luar negara yang tiada status halal adalah haram..kecuali ada tanda logo halal dari negara lua yang di perakui..makanan dari negara luar yg tidak halal boleh melupakan ingatan kita kepada Allah..sifat malas solat..riak..sombong kerana kristian menyesatkan muslimin dan muslimat dengan cara halus..ini terbukti sejak zaman para anbia..

      Delete
  2. Err..salam...saya tgh layan horleys ripped utk buang lemak until dpt berat badan ideal..so pastu plan nak wat body building sket..pada pendapat akak..yg mana satu yg saya kena amik utk beginner nih..mekasih...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...