13.10.10

Muka Jumie And Ajeet lagi seploh tahun!!

U olls nak tingok gambar akak and Ajeet kawan baik akak yang also fofular dengan nama Razzi Musa,  make up artist from KL tu. 

Okay u olls tengok sini ok!  Bukan super impose ok!  Memang orijinel punye.


Ini muka we olls amik last year ok masa kursus make up dengan Nurul Shukor.


Dan inilah gambar we olls after ten years ok!  Memang vasss....dua dua tetap meletops!  Akak muncul dengan muka yang lebih runcing sebab sibuk memekap orang.  So  botoks sana-sini sikit bagi ada bentuk meletops.  And Ajeet tetap vass dengan senyumannya yang lebar...cuma Ajeet macam botak sikit. 

Kelessss.....

ps/  Orang semenaknya dalam gambar kedua ialah Mak Ayam - Vanessa William and also my idola in make up world - Sam Fine.

1 comment:

  1. cerita die ko nak perli rambut aku ada masalah gugur la sekarang.... hahahaha.... tak pe aku baru buat rawatan rambut last week.. berabeh uolssssss takut botal kilat... hahahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...