15.11.10

Dalam 10 cakap 1 Nombor

U olls.  Selamat hari Isnin yang fana ini.  Hari ini akak ingin memperkenalkan satu lagu kepada u olls semua iaitu sebuah lagu yang dinyanyikan oleh beberapa local Indian artist.  Akak telah diperkenalkan kepada lagu ini daripada beberapa kenalan akak,  so akak nak share dengan u olls. 

Memang sungguh lawak lagu dan videoclip ini.  Akak nak u olls hayati lirik yang ditype khas oleh Puan Nonie Suliaman yang sungguh obses dengan lagu ini.




Dalam 10 cakap 1 Nombor,
Dalam hati aku ada apa ku cakap..
Dalam 10 cakap 1 nombor,
Dalam hati ada apa aku cakap...
tujuh lu cakap, ada tujuh keretaku..
siang dan malam, enjoy lah kerjaku..
aku naaakkk menari jangan la lari..

Dalam 10 cakap 1 nombor,
dalam hati aku apa ada ku cakap..
lima lu cakap, lima kali tambah nasik
lima kali makan, lima minit lapar lagi,
dia siaaaaapa lagi,
sedar lah diri..

Dalam 10 cakap 1 nombor..
dalam hati aku apa ada aku cakap.....

Siang malam kira duit jadi hobi..
bangun pagi sampai lupa gosok gigiii~~
patutlah bau macam ikan basi,
gaya pun sudah macam gergasi

tandoori capati kentaki, itu semua aku mau makannn
ayam itik panggang itu semua abang belikan
ini makan minum sikit kasi kawtimmmm~~
kalau tidak kita akan balik kutip tinnnn~~
duit baaaanyak lagi apa peduli..

Dalam 10 cakap 1 nombor..
dalam hati aku apa ada aku cakap.....

Mukaku macam Vijay bergaya
cakap lu kawan orang tak percaya,
aku pun aapa lah kurangnya,
cantik juga macam Aishwarya...

Dari jauh kutengok ingat beras punya guni
datang dekat baru tau ini minyak punya tangki..
muka macam roti canai hangossss...
banding dengan ketam, ketam lagi bagossss...
apaaakah peduli..duit banyak lagi..

Dalam 10 cakap 1 Nombor,
Dalam hati aku ada apa ku cakap..
Dalam 10 cakap 1 nombor,
Dalam hati ada apa aku cakap...
tujuh lu cakap, ada tujuh keretaku..
siang dan malam, enjoy lah kerjaku..
aku naaakkk menari jangan la lari..

Dalam 10 cakap 1 nombor,
dalam hati aku apa ada ku cakap..
lima lu cakap, lima kali tambah nasik
lima kali makan, lima minit lapar lagi,
dia siaaaaapa lagi,
sedar lah diri..

Dalam 10 cakap 1 nombor..
dalam hati aku apa ada aku cakap...
..

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...