29.11.10

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Aiiiyooo!  U olls dah pi tengok cerita ini ke tak?  Kepada semua peminat Harry Potter u olls jangan risau,  akak takkan cerita details pasai movie ini.  Nanti u olls pereng!  HAHAHAH. Better u olls pi tengok sendiri. 

Tapi akak nak cakap sikittttttttttttttt ja.  Okay?

Cita kali ni memang sangat best!  Memang puas hati they olls pecahkan cerita Harry Potter no 7 ini kepada dua bahagian.  So setiap details penting dalam cerita ini dapat disampaikan.  Dan akak tak payah kata kat telinga En.  Khafi banyak kali "Depa potong cita ni la u olls!"  Sebab u olls kalau baca buku,  of courselah rasa lebih excited u olls!





Kedua u olls,  akak suka sangat Emma Watson dalam cita ni.  Memang pompuan ni makin cantek dan dia adalah sangat stylo.  Akak suka sangat.  Memang dress up dia dalam filem ini membuatkan akak makan hati. 


So u olls semua!  Jangan lupa tengok cita ni ya. Akak tak sabar nak tunggu Part II.

2 comments:

  1. baru lepas tgk endhiran download semalam.... agak kecewa sket sebb rajni kali ni takde aksi2 langgar hukum alam mcm nyal rokok guna pistol, baling2 syiling.. main kejar2 peluru hidup..

    ReplyDelete
  2. lalala~ takot kumen lebey2...nanti kene cantas kennn..hahaha..!!!
    nak kene pi tgk nie...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...