22.12.10

Gambar Baju Sanding Marion Rose Caunter Abdullah di Mandarin Oriental Kuala Lumpur

U olls.  Inilah gambar baju sanding Marion Caunter  masa kat Mandarin Oriental.  Busana ini adalah dari Rizalman.  Baju ini sangat simple tapi elegant.  Seorang pengantin kenala jadi camni.  Tak buleh la pakai BRAN-BRAN sangat sampai tak nampak macam pengantin dah,  nampak macam ratu drag. 

Tau tak BRAN-BRAN tu apa?  BRAN-BRAN tu ialah pakaian yang terlalu sarat dengan details and labuci and kristal dan macam-macam lagi. 

Gambar adalah dari My Gosip.com.  Thanks u olls.

Depa semua duk kata Marion akan pakai baju Vera Wang.  Akak tak tau la sama ada baju ini yang dikatakan oleh Vera Wang.  Maybe!!  Tapi kan dia ada dua reception lagi to go.  1 in Rasa Sayang Penang and satu lagi kat Maldives.  Meletops nyah!

Gambar dari Qimie [dot] Com.  Thanks u olls.

6 comments:

  1. Cantikkkk! Dua2 melepsss! Baju nikah dia kami tak minat sangat tapi baju reception dia kami suka. Suka color peach tu.

    ReplyDelete
  2. cantik jugak i loike! bila receptiom kd penang tu u ols??

    ReplyDelete
  3. memang cantik baju dia time reception tu.

    ReplyDelete
  4. Reena : Kami suka dua dua. Lebih kurang sama design dia. Cam nak tiru untuk baju nikah kami :)

    Intan : Reception kat Penang adalah this weekend.

    ReplyDelete
  5. hakak, jom g yang kat rasa sayang penang tu..

    ReplyDelete
  6. Sorry noks. Orang tak jemput. Kita jangan pergi. Setakat berdiri kat luar tak payah u olls. Kita kena jaga keDIVAAN kita.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...