6.12.10

Rambut Burung Kenyalang

Dear Kak Merr,

Rasanya x perlu nak discrip mcmana rupa paras sy sbb cik jumie sendiri da jemu tgk muke iolsss kan.. yesss iolsss bukan jenis lelaki dahi licin or muke jambu.. iolssss suam2 kuku jari hantu jer.. Tp yang ini iolsss rasa uolsss perasan bahawa iolsss jenis lelaki DAHI LUAS.. bukan bermakna iolsss jenis bijak pandai uolssss tapi sbb iolsss mengalami masalah rambut gugur... ya ampun da mcm2 kaedah iolsss try hasilnyer ttp nan hadoooooooooooooooo



Dan disebabkan itu iolsss mmg agak beragan DIVO kalu nak mengunting rambut.. iolsss hanya akan ke Derrick & Team di Maju Tower sahaja ok.. sbb kat sana i dah ada my peberet 'Tukang Gunting' sbb die pandai memendekkan rambut iolsss tanpa memberi kesan jelas terhadap rambut depan iolsss yang da mcm telok ni...


Nak dijadikan cerita di suatu petang yang dingin iols telah kesana utk menataria rambut iolsss yang agak sedikit masai utk di trimmmm... tp sungguh malang nasib hamba tukang gunting peberet aku juga syamppo gurl yang aku suka off day.. ok aku tak leh marah.. ok aku marah ngan diri sendiri sbb tak call dulu..


aku meneruskan hajat mengunting rambut iolssss sbb saja nak try 'org baru' kat sana, mana la tau lebih elok dr yang aku suka kan.. kata org tak kenal maka tak cinta, tak cuba mana nak merasa kannnn...


Da siap gunting ok la..mungkin next time dia boleh backup kalu my peberet tukang gunting tak de kan..


pastu pas gunting dtg sorang akak(umo dalam 40++).. die yang nak dressupkan rambut aku...
tau ape die buat...


die kedepankan semua rambut aku n kat depan tue die muncungkan rambut aku.. dah mcm burung kenyalang punyer balong da die buat..


dan sah2 bila die buat mcm tue TELOK RAMBUT aku ni makin ketara kan


aku tego die.. Kak tak nak la buat mcm ni..saya kalu boleh nak buat tegak2 sket n depan ni cover sket ruang botak nie...


tau ape die jawap???


"Tak pe dik... lelaki kan tak kesah sangat bab2 rambut nie?"

uolsss rasa perlu tak aku simbah akak tue ngan teh cina yang ada depan mata aku nie..


terus aku stylekan rambut aku sendiri.. dan berdiri depan akak tue lalu berkata


"kalu saya nak buat style mcm tue baik saya g MAMAK jer kakak..!"


TQ.

Sekian saja cerita saja.  Thanks Kak Merr!
 

Yang benar,
Razzi Musa

Dear Ajeet!

HAHAHAHAHAHAAA!  Nahariaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aku gelak membaca cerita hang ini.  Tapi apa pun,  walaupun hang berdahi luas.  Hang tetap hemsem dihatiku.  Kelessssssss.  Sumpah pasni kita jumpa aku takkan panggil hang "RATU KENYALANG!"

Yang benar,
Jumie Samsudin Berbunga di Telinga

Inilah gambar kawan saya.  Razzi Musa ak.a Ajeet.  Meleeepppss kan si dahi luas ni.  Tetap KENDU.

2 comments:

  1. hahahaha hanjeng je kan... hensem ke uolsss rambut botak???

    ReplyDelete
  2. nanti kan nanti satu lagi artikel pasai hang

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...