3.12.10

Review Fashion America Music Award 2010

Hello u olls.  Sejak dua menjak ni,  nak dekat hujung tahun.  Dah macam-macam anugerah yang tengah happening.  Macam biasa akak suka tengok fashion-fashion artist ni.  Suka sangat u olls tengok they olls membuat statement-statement seni melalui pakaian.

Marilah kita bercerita sikit tentang American Music Award 2010 happening on November 21, 2010 at the Nokia Theatre in Los Angeles, California.  Katanya,  yang menjadi attraction besar haruslah anak ayam akak iaitu Justin Bieber. 

Tahniah u olls sebab membawak balik 4 awards katanya!  (Favorite Breakthrough Artist, Favorite Pop/Rock Male Artist,  Favorite Artist Of The Year:  Justin Bieber and Favorite Album)  Meletops u olls.  16 tahun dah vasss macam ni.  Marka lama akak iaitu mentor kepada Justin Bieber,  iaitu Usher, jugak telah mendapat 2 awards iaitu Favorite Soul/Rhythm & Blues Music and Favorite Album for his “Raymond v. Raymond’ album.



Okay u olls.  Marilah kita bercakap pasai fesyen.  (:

Yang Akak Tak Suka

Makharyam Kelly Osbourne ni sejak dah kurus terus mendapat gelaran fashion icon kat US sekarang.  Tapi sorry this time,  u olls bukan tak cantek.  Tapi dress u olls itu terlalu simple.  Kan lebih meletops kalau u olls pakai apa-apa kasut ke yang membuatkan baju ini nampak lebih boom!
Pasangan anak beranak Smith.
Kak Jada Pinkett Smith is wearing Emilio Pucci.  Kalau tengok dalam website,  baju ini masa kat runaway memang meletopssssssssss!  Tapi akak tak suka bila pompuan ni pakai.  Rasa macam tak kena.  Maybe sebab Jada ni pendek kot.

Heidi Klum telah cuba membuat hot dengan memakai dress vintage circa styled.  Terus dia nampak macam tok tok pakai baju ni.  Sedeh.

Cantek.  Tapi boring!! Sapa mati?  Semua hitam?
Haiiiyooooo Willow!  Hang duk merapu apa adik?  Baru ja akak puji-puji hang dalam belog.  Terus dah buat disaster.  Yes,  memang sekarang u olls fashion icon.  So,  please jangan stresskan diri sampai u olls keluak idea-idea merepek bila nak berpesyen.  Just be your self ok.  Jangan compare u olls dengan Lady Gaga.
Fergie, Fergie,  Fergie.  Mak hayam.  Hang dah kertu.  So jangan duk feeling-feeling muda lagi okay.  Tak sesuai.

I always hated this girl la,  Kei$ha.  Tolong jangan compare diri u olls dengan Lady Gaga.  U olls selalu nak buat macam statement,  tapi u olls sangat sampah.

Miley Cyrus masok toilet,  pastu dia keluak dari toilet,  toilet paper melekat kat badan dia.....sampai kat sini.  Sedeh.


Mangkok hayun dalam gamak ni nama dia Phoebe Price.  Dia ni memang dari dulu selalu fashion dia macam cekcur.  Kali ni dia pakai baju bodo-dodo macam amik 10 jenis kain-kain belen yang juai kat Kamdar dalam longgok-longgok tu.  Pastu dia buat baju.  Boleh?

Yang Akak Suka
Keri Hilson kelihatan elegen dan simple.  I love her looks.  Tapi tak tau sapa punya baju ni.

Nikki Minaj ni pakai baju dari Manish Arora.  Okaylah....memang akak tak suka.  Tapi ini memang style Nikki Minaj.  Dia memang gila-gila. Tapi akak suka la.  Dia memeriahkan.

Memang meletopsssssssssss Rihanna.  Tiba-tiba mengemai dengan serba merah.  Rambut kerenting merah-merah u olls.   Baju ini by Elie Saab for Spring 2010 collection.  Walaupun dapat banyak bad reviews,  tapi akak suka Rihanna look malam ni.

Kali ini akak suka fashion Miss Keti Perri ini.  Nampak sofistikated.

Kak Mandy Moore kembali menyinar sekarang sebab dia telah menjadi watak utama dalam animasi Disney bertajuk Repunzel yang meletops baru-baru ini.  I olls suka her look.  Memang dia sangat lain.  Sangat dewasa.  I love her nude looking shoes.  And dress ni kalau u olls tengok dekat-dekat dia macam sisik-sisik ular sikit.

Yang Akak Paling Suka

Dan yang akak paling suka,   Miss Taylor Swift.  Memang mengejutkan we olls bila dia membuat rambot yang meletopsssssssssssss!! I loveeee sangat pompuan ni memang kelessssssss.

Tiba-tiba rasa nak menangis sebab akak baru potong rambut. 


PS/  Overall....tak meriah sebab Lady Gaga takdakkk!!! ):

1 comment:

  1. Ni awat semua nak jadi Lady Gaga ni? Tskkkkkkkk.

    Kami tak suka Rihanna. Nampak dia cam nenek2.

    Taylor Swift cun. Baru nampak muda sesuai umoq. Kalau tak, nampak cam orang tua kalau rambut curly dia tu.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...