3.12.10

Sehari bersama Make Up Artist Jumie Samsudin 2011

Hello u olls semua.  Hopefully khabaran hari ini membawa sesuatu yang menggembirakan untuk u olls yang duk tanya i olls banyak kali "U ols tak buat kelas ke?"  Terima kasih saya ucapkan kepada Miszalya Makeup Studio yang sudi meminang saya untuk membuat satu make up kelas kat Penang di bawah anjuran beliau.

Akak nak cerita sikit dulu pasai Miszalya Makeup StudioMiszalya Make Up Studio is run by Cik Puan Besar Miszalya Yahya yang merupakan seorang ibu berkerjaya okay. Selain perkhidmatan make up u olls,  MMU menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan make up seperti menganjurkan kelas-kelas make up dan menjual alatan dan produk make up.  Dia dah anjurkan banyak kelas-kelas make up di seluruh Melesia seperti Kuala Lumpur,  Johor,  Ipoh,  dan now kat Penang u olls.  Meletopsssssssss kan?  U olls boleh tengok dalam belog official they olls.  http://miszalyastudio.blogspot.com/ And yes,  akak rasa terharu kerana dijemput untuk menjadi salah sorang tenaga pengajar.

Selepas sesi lamaran,  sesi perbincangan dan akhirnya we olls bersetuju untuk membuat Kursus Andaman Pengantin bersama Make Up Artist Jumie Samsudin 2011 pada butiran berikut  :

Tarikh  :  Ahad,  27 Februari 2011
Tempat  :  Kompleks Sukan Bertam,  Kepala Batas,  Butterworth.
Masa  :  9.00 am hingga 5.00 pm

For more info,  u olls click kat sini.  (:


So u olls yang berminat dalam dunia make up dan teringin untuk 'BUAT DUIT' sebagai make up artist,  akak amat mengalu-alukan kehadiran u olls semua.  Semoga kursus ini akan menjadi permulaan untuk u olls teruskan impian u olls semua.

PLEASE CONTACT  :
MISZALYA MAKE UP STUDIO
Emel  :  miszalya@gmail.com
No tel  :  017-6762248

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...