21.12.10

XXL Lingeriess untuk para isteri

Hello u olls semua.  Hari ini akak nak kongsi satu laman web/Facebook page yang sangat meletops.  Pastinya u olls wanita-wanita bersuami WAJIB mengunjungi laman web ini.  U olls suami yang dah berkahwin pun......................WAJIB tengok laman web ini.  Macam akak yang tak kawen lagi ni,  HEY!! AKAK KAN DAH NAK KAWEN?  SO HARUSLAH AKAK MENENGOK WEBSITE INI DAN MEMBUAT PELABURAN YANG SEWAKTU DENGANNYA.

Mesti u olls semua nak tau kan? Apakah laman web ini?  HEHEHEHE!  Meletopss!  Akak suka suprisekan u olls semua kan. 

Actually hari itu kawan baik akak kawen.  Akak dah bosan la nak bagi hadiah set cadar katil la,  set pinggan mangkuk la,  periuk nasik la!!  Akak nak bagi different.  Kalau tak different bukan Jumie Samsudin la kan?  So akak terjumpa satu page ni kat Facebook!  Tajuk dia ialah BestBuy CollectionTwo.

BestBuy menjual baju-baju tidur yang seksi meksi untuk perempuan!! Meletops tak u olls!  Berpinau mata akak masa first time tengok album-album ini semua.  Bukan saja cantek!!  Murah (almost semua below RM100).  Dan paling meletops dia ada size XXL!!  Akak suka sebab kawan akak itu pun agam macam akak jugak.
These are some of pictures akak cilok dari album BestBuy Collection ini.  :)  Ada lagi banyak seksi seksi.  U olls pi la tengok sendiri. 


So akak pun membuat pemilihan yang sebaiknya,  akak riki kawan akak ni dia suka kaler apa,  size badan dia semua.  Pastu akak pun order kat tuan punya Bestbuy Collection ni.  Pastu akak buat payment.  U olls tau tak betapa efisyennya!  Esok hari akak dah dapat barang itu.  Dan masa wedding kawan akak itu,  akak pun membagi kat dia.

Ini cara untuk order dengan BestBuy Collection
Cara untuk Order?
Lengkapkan maklumat dan hantar balik kepada saya.

1. Message atau SMS saya:
-Name:
-No Tel:
-Alamat:
-Design/ Style:

Email Add saya: bestbuycollection@hotmail.com
No HP saya: +60122869960

Saya akan Hubungi anda ~Cara pembayaran.

Pembayaran dengan:
- Maybank/AMBANK/EONBANK~ Malaysia

*Bayaran Pos untuk Semenanjung Malaysia RM 6, Sabah & Sarawak RM 8. Untuk Antarabangsa sila hubungi saya
Lepas kawan akak bukak adiah tu!  Dia punya la gelak gila babi sebab happy noks!  Dia cakap mesti adiah itu dari akak!  Dia cakap dia nak pi beli sendiri tapi dia malu.  Dia tanya akak pi beli kat mana?  Dia boleh plaks kata "Hang ni memang naharam tak tau malu!"  Celaka kawan akak ini.  Dah dapat hadiah boleh pulak carut akak.  Akak cakap akak beli online ja.  So takdak apa nya nak malu.  Pastu akak bagilah alamat page ini kat kawan akak itu,  dia kata suami dia pun suka.  Lepas ni,  suami dia pun nak beli jugak selalu.

So u olls semua!  Jomlah kita menjengah Bestbuy Collection!  Meletops u ollls!

2 comments:

  1. Sapa cakap? Kat suami jugak! Depa boleh beli hadiah untuk isteri. Romantik u olls.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...