4.1.11

GF Khairul Fahmi (Goal Keeper Melesia yang Kendu)

Memang lepas ini akak rasa nama Khairul Fahmi atau KF akan melonjak naik meletops-letops dalam Melesia okay.  Bukan sahaja sebab dia ni adalah HERO masa game Malaysia vs Indonesia sebab dia memang sep banyak bola! Tapi dia jugak mempunyai style dan sangat KOREAN artist okay.  Sorry-sorry (cam lagu Korea tu!)  Penjaga gol kita yang sangat kendu ini sudah berpunya!! 


Kalau u olls nak tau,  akak dah confirmkan dengan Hatta Dolmat,  designer meletops bahawa dia dalam perancangan nak amik KF jadi model baju dia.  Aiyoooooooooooooooo!!!!!!! 


U boleh baca belog aweks beliau kat sini.  Nama dia Aimie Harmelia.  Dia pun suka menulis belog macam akak.  Tapi belog dia now penuh dengan cerita Khairul Fahmi.  Sapa tak bangga u ollls?  Tapi kalau akak pun,  akak siap sanggup buat loan Bank Rakyat ya untuk sewa billboard paling besar tepi Tesco Jelutong pastu tulis "KHAIRUL FAHMI ADALAH LAKI AKAK OKAY! SAPA BERANI KACAU LANGKAH MAYAT AKAK DULU

Akak dan barisan panel penasihat belog akak yang terdiri dari Cikgu Asmak,  Kak Gamz and Nonie Jelita telah membaca belog Aimie.  Pada pendapat kami,  dia tak la lawa dan hot sangat.  Tapi!!!!!!!!!!! Dia sangat tapi dia sangat sweet dan tak kekwat.  Dia tak berlagak.  Akak suka penulisan dia.  Pada akak dia TAK LAH GEDIK!!  Dia biasa-biasa saja. 

Erm.....u olls baca la sendiri kat sini.  Follower dia pun tiba-tiba dah 2ribu lebih (dan makin banyak)  Aimie Harmelia GF Khairul Fahmi.

Akak respek pompuan ni dan perhubungan mereka.  Walaupun depa baru jer kapel (setahun lebih macam akak and En.  Khafi) tapi akak tau bagaimana rasa sakitnya bila laki kita dicurik orang okay.  Please u olls semua jangan jadi KAK TINA dalam hidup pompuan lain.  Kalau boleh elak-elakkan lah. 

Sekarang ni,  akak nak ajak u olls semua untuk kita sama-sama mendoakan Aimie.  Akak dapat rasakan yang dia sangat sweet dan tiada siapa yang akan mengganggu gugat di Khairul Fahmi dari beliau.  U olls tau tak,  akak baca dalam belog Aimie kan.  Dia cita si Hanis Zalikha,  si janda hot Nora Danish dan ramai lagi pun duk terCRUSH kat si KF ni.  Aiyooooo nyah!  Kalau mak jadi hang tentu mak dah pereng sangat.  Gila nyah! Semua ratu-ratu tangkap syiok kat laki hang.  Kita ni happa sangat.


Akak doakan Aimie akan terus bahagia dengan Khairul Fahmi. And to Khairul Fahmi!! Ini adalah pesanan diraja dari akak ya.  Sila baca dengan hati yang tenang ya.  

"Dear Khairul Fahmi.  JANGANLAH JADI MACAM MAWI OKAY!!  DAH POPULAR TERUS TINGGALKAN SI INA NAIM YANG KAMPUNG ITU.  Akak percaya Aimie adalah sangat baik hati dan jagalah dia sebaiknya.  Akak doakan terbaik untuk ampa dorang. Yang benar,  Kak Merr yang meleps!"
Sekian,  harap maklum.  Hope Aimie baca belog akak ini.

14 comments:

  1. aku setuju dgn pesanan hg tu. laki ni bkn boleh harap sgt...pantang ade godaan dr pompuan gedis dan getis!

    ReplyDelete
  2. Thanks u olls. Kan? Buleh ke nak sampaikan mesej ni kat belog dia?

    ReplyDelete
  3. i like akak punya doa... sangat nikmat baca nih...wahaha

    ReplyDelete
  4. nok meleps ok....yg ptg si nora danish tuh pun samer....~ org skng nak attack footballer je kan...? sib bek mak da kawen n ade ank kalo x mak nak mencapub kat MSN tuh hhahhahah!!.to AIMIE ....kuat semangat n kene ade sikap saling percaya!! doa byk2

    to jumie: siap hang pasni khafi akan fames sbb die bakal menjadi perenang negara yg hots 1 ari nnt! heheheh

    : zoey

    ReplyDelete
  5. meleps la si kfcm tu kan....ala skng semua nak attack footballer tmsuk danish n tu kan?ahaahha sib bek mak da tukar status kalo x mak nak je market kat MSN tuh hahahhaha........ti aimi byk2 tabah n saling percaya yg ptg byk doa moga Allah bg awk kekuatan dlm perhubungan tersebut...

    To jumie: jg2 cik salmah pasni en khafi akn femes jd perenang no 1 negara.....so ang kene besiap sedia mjwb soklan2 dr wartawan di mesia nie ahhhahhhhahhha

    ReplyDelete
  6. amin...like doa ang tuh...semoga pembaca blh amik pengajaran

    ReplyDelete
  7. salam..alhamdulillah sy sempat baca entry ni dari entry2 lain yg sy blm berkesempatan utk buka..i'Allah sy akan ingat pesan akak tu.. sy mmg xcntk atau hot pon. tp sy percaya yg MIA i'Allah akan setia. tp jodoh ditgn Tuhan.andai kami tiada jodoh pon sy terima dgn redha n anggap dia sbg sorg insan yg pernah bt sy bhgia..

    ReplyDelete
  8. amin2...kita doa baik kt org, ribu2 org lg akn doa baik kt kita balik.semoga depa ni bhgia.semoga k.jumie n en.khafi gak bhgia. semoga kita semua pn bhgia. :)

    ReplyDelete
  9. Kelesss Elia!! Yesss u ollls yakin okay. Ingat pesan akak itu. Akak sanggup berperang untuk u olls ya kalau betui si Fasha Sundalina dan si Nora Danish nak mencapap kat laki hang itu!!

    ReplyDelete
  10. huhuiiii meleps .....go Aimie go JUmie...!

    ReplyDelete
  11. tak minat ngan awek dier.. mcm over je bgtau yang dia awek kfcm..

    ReplyDelete
  12. harrrlllloorrrrr u ollls.............dia kapel dengan apeks dah lama before apeks popular la...haruslah dia mempromo...hang dengki kat dia kan?????

    Macam akak la...akak kapel dengan En. Khafi. mana tau tiba tiba en. khafi jadi angkawasan ke pas ni...melepsss lahhh akak canang satu Melesia okay!!

    Belog akak akan jadi fofularrrrrrrrr follower ribu riban!!

    Kan???

    ReplyDelete
  13. siot la ang nie jumie..ehheehe kelaka aq bc .kalo khafi jd angkasawan sah2 la ang lagi hots dr herlina la vova

    ReplyDelete
  14. jumie....dia kawen org lain...huhuhu.....

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...