2.1.11

Happy New Year 2011

Hello u olls semua,

Dikesempatan ini akak ingin mengucapkan selamat tahun baru 2011 untuk semua pembaca setia jumiejumie.blogspot.  Thank you sebab u olls semua sudi membaca,  mengomen,  membaca tampa komen,  mengutuk dan mempromot kawan-kawan u olls untuk membaca.  Thanks jugak untuk u olls yang sudi menghantar soalan kepada akak.  Insya Allah akak akan terus memberikan yang terbaik untuk u olls.

Tidak seperti tahun tahun lepas,  bila tibanya tahun baru akak antara yang paling riak menulis segala pencapaian dan target akak untuk tahun seterusnya.  Aiiiiyyooo!  Akak bila baca balik sangatlah OVER penulisan itu,  sebab akak tau yang membaca belog akak ini ada yang sayang akak ada yang mengkeji akak.  So better akak tulis dalam hati akak dan akak akan usaha betui betui untuk mencapainya.  Semoga Allah merahmati usaha akak ini.

Tapi u olls pun mesti tau kan apakah hajat paling besar akak untuk tahun 2011???  Kelessss!!!!  Haruslah hajat nak mengawenkan diri u olls.  Bila tengok gambar baby saja akak teringin sangat nak membuat baby u olls.  Tapi kita ni hanya merancang,  Allah yang menentukan.  Akak dan En.  Khafi sedang dalam perancangan mengadakan majlis yang paling simple tapi kalau boleh we olls nak jemput semua mai.  Tapi apa pun u olls semua doakanlah yang terbaik untuk kami.  Sapa-sapa nak sponsor apa-apa ka,  boleh kontek akak ya.  HEHEHE...akak pasti akan iklan kau kau punya dalam belog akak ini.  Kelessss! (sajiaa...tulih besak besak bagi ampa baciaaaaaaaaaa!!)

Akak pasti u olls semua pun ada impian u olls sendiri.  Apa pun,  jangan peduli apa orang kata.  Focus dan teruskan usaha.  Kalu u olls rasa macam berat sangat dalam hati,  please share dengan akak.  Akak sudi mendengarnya. 

Hope kita semua mendapat pelbagai keindahan untuk tahun 2011.

Yang ikhlas,
Jumie Samsudin
Tukang mekap pengantin yang suka menulis belog.

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...