26.1.11

Please Vote Akak!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca Belog Jumie Samsudin yang meletops semuanya,

Akak tak pernah masok apa-apa contest dan suruh ampa semua susah-sudah VOTE akak.  Tapi kali ini akak memohon kerjasama dari u olls semua kalau boleh ajaklah kawan-kawan,  adik beradik,  sepupu,  makcik,  adik angkat,  skendel,  boss,  dan semua-semua yang ada fesbuk untuk VOTE akak.

Cara-caranya amat mudah!  

1.  U olls bukak link ini,  http://lyndarahim.com/blog/?p=321  
2.  Pastu carik artikel no 89
Haaaa! Carik yang ni.  No 89!

3.  Pastu click LIKE kat tepi tu!  Ampa klik kat ikon LIKE kecik kat bawah tu!

4.  Pastu nanti dia jadi cam ni!!  Yeahhh! Dah berjaya :)


Thank u olls semua!  Akak tau u olls semua yang meletops pasti sudi membantu akak.  So far,  akak adalah orang ketiga teratas!  Tapi dalam tiga-tiga tu akak paling rendah.  Hope u olls semua sudi membantu akak untuk LIKE ya.  Anyway,  pertandingan ini adalah 70% undian dan 30% juri.  Akak harap after voting session berakhir iaitu pada 30 Jan ini,  para juri sudi mengkonsider tawaran nasik briyani unta akak ini.  Kalau takdak unta,  akak sudi MENGUNTAKAN diri akak dalam nasik briyani itu.  Again!! Thanks u olls semua.  JANGAN LUPA VOTE AKAK OKAY!

Kalau u olls rajin,  please PASTE (Ctrl +V) sisipan ini kat semua wall Facebook kawan-kawan u olls semua :  
Hello u olls semua! Please bukak link ini dan vote Jumie Samsudin NO89!! Please thanks u olls. http://lyndarahim.com/blog/?p=321

Kalau u olls nak baca artikel yang akak pertandingkan sila click sini   :  My Dream Wedding by Jumie Samsudin

Yang benar,
Jumie Samsudin

Saja nak boh gamak ni.  :)  Hope u olls suka.

2 comments:

  1. wahh kak Jumiee..memang kelass akak punyaa supporter dan beratus xlama confirm riban-riban..

    tetibe rasa kecikkk jee sy nie...hukhuk..

    iqra' my entri 86..huuuuuuu...

    ReplyDelete
  2. Terimma kasih adik. Apa la sangat akak ni....compare dengan NO52 tu. lagi meletops...

    Apa pun, akak dah LIKE semua kontesten! :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...