14.2.11

Pemenang What's Hot is Getting Hotter by CST Production and Lynda Rahim Kuala Lumpur

Assalamualaikum u olls semua!  CST Production and Lynda Rahim Kuala Lumpur telah pun mengumumkan pemenang-pemenang untuk What's Hot is Getting Hotter.  So akak nak share dengan u olls semua.  Akak ada berita tak best dan berita best. 

Mulakan dengan berita tak best dulu - AKAK TAK MENANG.  Tapi...............................walaubagaimana hatta arakian sekalipun akak nak menjunjung kasih kat u olls semua yang sudi membaca artikel yang akak pertandingkan dan sudi mengeVOTE akak.  Terima kasih sangat-sangat atas usaha dan kerjasama u olls semua.  Walaupun akak tak menang,  tapi akak rasa gila sangat happy di dunia yang fana ini sebab akak ingat nak semunyi-semunyi hal kawen akak ni sampailah terbitnya EVENT INVITATION kat Facebook u olls semua tapi sebab masok pertandingan ni u olls semua pun dah tau dan u olls semua tak henti-henti duk wish akak dan En.  Khafi.  We olls sangat happy.  Insyallah TAHON NI JUGAK u olls semua akan dapat jemputan diraja dari akak okay! 

Walaupun kami kalah,  tapi kami tetap akan kawen tahun ini.  HAHAHAHAHAH. 
Keduanya,  walaupun akak tak menang tapi akak telah mendapat exposure yang meletops sebab masok pertandingan ini.  Nampaknya follower blog akak makin ramai,  sebab they olls bukak belog akak dan baca.  Pastu depa suka.  Kelessssssssssssss!  Thanks u olls semua.  Teruskan membaca Jumie Samsudin.com.  Kelesssss...verver ada domain kan?

Seterusnya,  berita yang best!!  Berita yang best yang akak nak sampaikan kat u olls semua ialah akak sangat berpuas hati dengan pemilihan pemenang tempat pertama untuk pertandingan ini.  Akak dah baca artikelnya yang berjudul How I Met You for CST & Lynda Rahim dalam belog mereka yang bertajuk I Scribble and I Doodle.  U olls harus baca artikel ini!! Terus rasa macam senyum kenyit mata sorang-sorang.

Depa memang patut menang!  Dah la dapat artikel nombor ONG 111!  Depa buat cerita cam diari si lelaki tu tulis tentang eskapedia beliau mengurat geffren dia.  Memang lawak dan suwit.  And akak baca ni....akak rasa sangat genuine hasil penulisan ini.  Bukan direka-reka dan dibuat-buat kononnya nak membuktikan seluruh dunia kisah cinta u olls paling sweet di dunia ini padahal ..........nan hado!

Shariffah Alawiyah dan Syed Ahmad Abdillah
Oleh itu,  akak nak ucapkan tahniah kepada Syed Ahmad Abdillah dan Shariffah Alawiyah atas kemenangan u olls berdua.  Feewwiiiiitttt!!  Tak sabak nak review pasai majlis wedding depa pasni,  sure gempaks u olls.

Di sini akak sharekan dengan u olls kisah kemenangan they olls yang akak cilok dari blog depa.  Please click on the picture for larger view.


ps/  Sorry u olls.  Nampaknya tak jadi la nak belanja nasik briyani unta ya.  Akak cuba carik menu lain la ok.  KAH KAH KAH

4 comments:

  1. ala... jumie kaloh le pulok, ni rase nk tumbuk2 meja opis nih!!! xpe jumie, kalo xde nasi unta nasi kobau pon hokey...;)

    ReplyDelete
  2. dah view artikel depa..sgt2 la sweet..diary sokrang lelaki.. :) mmg patut depa menang la kakmer..tp takpa,kakmer dgn en.khafi juga tetap menang di hati2 kami2 ni.. :)

    ReplyDelete
  3. huhuhh... aku baru tau pasai result contest ni dari blog ang nih... hehe... takpa tak menang pun... citer ang pun best jugak...

    dan bagus aa depa ni menang... bukan yang undi banyak gila sebab follower ramai gila tu...

    err... takdak briyani unta ka?? adeishhh... kempunan :D

    LOL~~!!

    ReplyDelete
  4. Nuzul...hahaha...ang ni semangat. Sabak-sabak. Akak okay jer u olls. Akak happy they olls ni menang...akalu si Irene tu menang no satu akak bengang la jugak. Tulis syiok-syiok sendiri jer.

    Macam dua couple ni memang best la depa tulis. Dari hati! Akak baca pun rasa macam akak pulak yang berlakon dalam cita cinta they olls.

    :)

    Anyway thanks u olls semua.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...