10.2.11

Tips Gemok lagi?

Salam Kak Jumie.. ape kabar?

Maseh ingatkah akk pd Jingli Nona dr Melaka ini? Mule2 sy nk time kasih kat akk sbb share mcm2 beauty tips utuk org yg pandai cuci muke ngan pkai toner mcm sye ni.. :)

Mgkin akk xingat, tp sy pernah mintak tips2 utk menambah berat badan.. sy telah mencuba hampir semua yg akk cdgkn.. tp sy msih jugak Slim river.. huhu

So mksudnye, sy nak pndpt akk lg skali la sbb thun ni InsyaAllah sy pun nak nek plamin mcm akk jugaks.. Haruslah berisi sikit kan.. ataupun akk ad suggestion len slain dr tambah berat badan.. Mungkin akk bz, tp sy harap dpt opinion dri akk ye.. Makaseh kakak.. Selamat berkerja dn menaip2 blog yg slalu bg sy exercise pp.. :)


Yg benar..
Jingli Nona@ Suhaily

NAH!! Amik ketulan-ketulan akak ni~!


Jingli Nona!

Nyah.................baca belog akak ni.  Semua akak dah bagi dah. 


Kalau rasanya macam tak berjaya,  kita boleh buat appointment kat hospital terdekat,  akak sudi transplant isi-isi dan lemak akak kat hang okay? 

Sekian,  terima kasih.
Yang benar,
Kak Jumie

3 comments:

  1. Ini kes metabolisma tinggi nih! tu yg x berisi, x pon memang dari jnis DNA kuruih kot... sabaq bnyak2 cik jingli nona k...
    P/S: saya juga sudi transplant isi-isi lebih yg ada di badan saya, terutamanya bahgian perot! ;D

    ReplyDelete
  2. kakmer, bukan takat $unmelon ja nak donate isi2 dia.kami pun dgn bebesaq hatiii nak donate isi2 dan lemak2 tepu kami ni kalo boleh.hahahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...