30.3.11

Adakah Anda Didelete oleh Saya?

Hello u olls,


Pagi ini akak dapat komen ini kat Belog akak ni. 


Anonymous Anonymous said...
salam.. happy birthday kak merr.. akak, npe akak mengdelete sye di FB? .. sye ex soc sc student.. peminat setia belog jumie samsudin serta mengvote akak dan mengajak kwn2 mengvote akak utk cstproduction.. xpe, sye ttp akan meminati belog jumie samsudin sbb belog ini sntiasa buat sye gelak.

Dear Kak Anom,

Sebab komen u olls akak terpaksa buat pengumuman khas.  Baru baru ini akak dapat mesej dari FB mengatakan akak dah terlalu ramai orang dalam Facebook.  So akak kena delete some friends dan pages.  Oleh itu akak mintak maaf sangat-sangat if u olls bukak Facebook akak dan nampaknya akak dah terdelete. 

Sekarang akak dah deleted some unrecognized friends dan dah tinggal 3000 lebih sahaja. 

Apa pun,  akak nak bagitau kat sini.  Walaupun delete Facebook,  tak bermakna putus sahabat ya!


Teruskan membaca Belog Jumie Samsudin

Love,
Jumie Samsudin

2 comments:

  1. Kau mampooooo 3000 friends setelah didelete. Yang lom delete aritu berapa tah.. Diva sgt uols. BUatlah fanpage!

    ReplyDelete
  2. Noks. Campur kawan sekolah rendah, kawan sekolah menengah, kawan poli, kawan USM.....sedih la nak delete tak pasai pasai. Tapi depa pun suka create account nama merapu rapan. Akak takut la u olls.

    Akak ada laa fan page!! Tapi cam segan ja nak suruh depa pi like....

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...