28.4.11

Laman Sesawang Rasmi - Majlis Perkahwinan Prince William dan Catherine Middleton

Halo halo halo!  Esok u olls semua jangan lupa untuk mentengok majlis perkahwinan sepupu akak iaitu Catherine Middleton dengan anak raja British ya iaitu Prince William.  Ohhh akak sungguh seronot.  Convert time Melesyen dengan London,  kita kena standby esok at 5pm waktu Melesia pada Jumaat,  29 April 2011.



 
 
Click kat gambar kat bawah ini untuk terus link ke depa punya laman web rasmi!! 


Meletopssnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akak rasa. Apa yang akak excited nak tengok ialah  of coz baju sepupu akak itu.  Sampai now akak tak tau sapa yang buat baju kat dia.  Akak tanya sekali ja aritu kat dia,  tapi dia macam kekwat-kekwat takmau bagitau.  So akak pun tak mau la kacau dia dah.  Dia tau akak mulut kuali.  Pastu akak pun sentap terus akak sentap tak mau make up dia masa kawen ni.

Tapi akceli,  akak memang tak buleh pi wedding dia sebab akak baru balik Kursus Aspirasi Setiausaha kat Kuala Lumpur.  So tak buleh amik cuti panjang-panjang. 

Kelesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss verangan cam nak mati kan akak ni?

Gurau-gurau jer!  Esok kita semua ramai-ramai tengok Royal Wedding ini ya :)

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...