27.5.11

Fashion Review for Billboard Awards 2011

TING TING TING! Nenjiaaaaaaaaaa punyalah lama tak dak apa-apa event yang boleh I olls carutkan pemesyen-pemesyen antarabangsa,  tiba-tiba semalam TUP! Akak terbaca pasai Billboard Awards 2011 yang berlangsung pada 22 Mei 2011 kat MGM Grand.  CAYALAHHHHHHHHHH! Pucuk dicita ulam mendatang.  Bertambah semangat akak apabila sepupu akak,  Kak Beyons telah berjaya merangkul anugerah Billboard Millennium Award malam itu katernya!  Sembah ratu 48 step zapin akak kepada sepupu akak itu.


Just recently,  akak terpikiak dan teringat kat dia.  Celaka ni pi mana?  Awat lama tak nampak dia tak SMS dan call akak.  Dalam paper pun takdak sangat cita pasai dia.  Mesti dia dah mengandung ka apa. HAAAAAAAAAA!  Sekali dia keluak dengan single baru bertajuk Run The World (Girls).  Kau mampu? 

Ucapan penghargaan Kak Beyons tatkala menerima anugerah ini mengejutkan semua apabila dia mementionkan ahli-ahli lama dalam Destiny's Child iaitu LeToya Luckett and LaTavia Roberson.  Kelesss u ollls! 

So,  marilah kita membaca review fashion yang akak telah garapkan dengan gigihnya untuk u olls semua.

YANG AKAK SUKA

Kak Beyonce kelihatan sangat volapsyes dan sungguh cantek dalam gaun pendek warna hitam dan low cut meletops.  Subang besak adalah kegemaran Kak Beyons.  Love her look!  TOTALLY!
Untuk persembahan meletops malam itu,  kak Beyons memakai dress tali rambu ramba yang gila babi sangat seksi dan lagi sikit boleh nampak faraj.  Sebab itulah beliau tidak boleh buat show kat Melesia.  *sigh.  PS/  Nak mintak Chanel Harun buat dress macam ni kat akak untuk '1$t Night' boleh?


Akak sukaaaaaaaaa sangat dengan style Rihanna kali ini.  Very simple and sofistikated.  Kasut dia pun meletops okay.  Very the nude.  Cuma rambut dia menyerlah.  LOVE!

Cikgu GLEE............suka dress up cam nih.  Sangat meletops.  Santai tapi smart.
Kak Kelly,  besfren sepupu I merangkap ahli Destiny's Child.  Sangat sukaaaaaaaaaaa pilihan colour dress dia ini.  Ampa pasan tak pungkur dia sangat besarrrrrr dan pinggang dia sangat kecik.  Benci gila dengan depa yang keturunan badan macam ni.  SANGAT BENCI.
Keri Hilson pilih colour kunin.  Love love love!  Lani musim apa kat sana?  Hujung-hujung summer kan?
Kak Michelle pun makin kuruih lagi.  Ampa pernah dengar kan Kak Michelle nyanyi?  Single dia yang paling popular tajuk "I heard a word,".  Suara dia kalau nyanyi macam cok keria.  Kalau cok keria (kueh keria) boleh menyanyi,  aku boleh bayangkan suara kueh tu sedap cam Kak Michelle.  Jangan mara ya u olls.  Anyway,  suka dengan pilihan fashion dia kali ini.  Rambu-ramba ni sesuai untuk orang kurus saja okay. 
Pompuan keji nila bikin bahana mai ikut Justin Bieber mai Melesia untuk concert kat sini.  Over sangat tau.  Katanya Justin Bieber ngamoks sebab NST letak gambar they olls dua upon arriving kat KLIA.  Dah tu dia kensel semua plan promo kat Melesia.  Tak jumpa peminat yang tunggu cam babi.  Bencilaaa! Nak kekwat awat?  Sorry berletiak,  akak suka pilihan fashion Selena Gomez kali ini.  Very the daring okay.  And paling suka kat kasut tu.
Kak Minouge meletops dengan dress pendek dan rambu ramba.  Sikit-sikit cam style Kak Michelle Cok Keria,  tapi akak suka Kak Minouge lagi.  Mengelit dan ada belahan baju gitu.

Tu all yang tak tau,  inilah Hillary Scott of Lady Antebellum yang nyanyi lagu - "It’s a quarter after on,  im a little drunk and i need u now,".  Ala-ala country gitu.  Pompuan ni sangat agam okay.  Dan dia tau macam mana nak works her body! Dia pakai dress pendek dan low cut nampak-nampak payu...sangat keless!  Nak tiru la!

YANG AKAK TAK SUKA
Akak tak kenal deni sapa.  Tapi nama dia Nayer dan dia adalah seorang model.  So duk pi google nama dia.  Semua gambar dia pakai baju nampak faraj ja.  Pornstar kot?  Anyway,  ampa tau tak baju dia nampak macam apa?  Macam kain selimut cantum kain yang tok-tok kita suka buat tu kan?  Tapi dah start terkoyak sebab kena gigit denagn tikuih.  Serrr.  Mesti sejuk gila pakai baju ni. 

Pompuan ni nama dia Julie Brown.  Ampa cuba close up muka dia cam cekang.  OVER DOSE injeksyen la tu.  Dia dress up macam Ahli Sihir + Maikel Jeksen.  HAHAHAH
Boring la Taylor Swift,  hang duk buat macam nak pi Academy Awards.  Pakai la casual sikit.  Dah la dress ni nampak macam kain lebih dress Anne Hathaway untuk Golden Globe Awards.  Ampa tengok sini  :  Anne Hathaway GGA.  Kain lebih ka?

Mary J. Blige jadi tok harimau.

Nenjiaaaaaaaaaaaaaaaa.....................Bleona Qereti mai award pakai baju tidok seksi orang beli untuk first night punyia...........HAHAHAH.  Meletopss! Hang beli kat Amway ka?
Kat bawah skirt Fergie  ada meja boh telefon.  Yang kecik tu kan?  Mak kita nanti suka buh dulu-dulu kat tepi dinding. 
NENJIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........pungkur Nicki Minaj boleh buat tempat macam meja nak lekat setem kat pos ofis.  Meletops.  Sesuai sangat dia pakai baju lagu ni dengan rambut dia semua.
Deni aku malaih la nak kata apa.  Memang serrr! Tak pernah elok dressing dia.  Pastu duk buat cool lukih-lukih muka dengan gilitter.  Deni mesti busuk kat dia.  Tengok rambut pun tau.  Baju ni macam costume tarian RTM yang direjek sebab nampak tetek.  TET!!
Kak Nicole........hang suka tau pakai merepet.  BENCI LAH.  Make an effort la sikit.

Sekian sahaja carutan akak di pagi Jumaat yang mulia ini.  Di sini,  akak nak share dengan u olls video clip sepupu akak perform masa Billboard Awards ini.  Katanya,  Kak Beyons tiru penyanyi Italy nama Lorella Cuccarini.  Tak kisah lah u olls!  Bagi akak,  Kak Beyons just amik idea Kak Lorella sebagai inspirasi.  And of cozzzzzzz performance Kak Beyons sangat meletops.  Bersedia untuk makan ati!



CAYALAH!!!!!!!!!!!!!!! Kak Beyonce.  Our persuasion can build a nation!  Love u olls!  Happy weekend.

8 comments:

  1. Kami suka dress Beyonce yg 1st hitam tu! Tapi tak suka baju masa dia perform.

    Beyonce ni kami tengok dressing dia kadang ok, akdang macam menyeksa diri sendiri. Contoh masa MET Gala 2011. Very the endattsss kalah Pasha Sendat.

    This time, kami suka Rihanna punya style. Dia selalu suka dok pakai merapu. Tapi kali ni meleps!

    ReplyDelete
  2. siyesly dressup nicki minaj sangat2 serrrrr!!!!!

    ReplyDelete
  3. Reena...heyy...awat ampa duk kata kat sepupu kami? hahahahah

    ReplyDelete
  4. Persembahan dia sangat TEBABOM!ahahahaha... gabungan 3d dengan manusia cukup sifat dengan aset MANTOP! :P

    ReplyDelete
  5. Persembahan ompueth memang meletop dah ala2 concert, creative dan bertenaga, walaupun biasalh unsur2 illuminati tetap ada..

    Btw paling suka Rihana, simple n sofistikated. Rambut dia paling menyerlah dengan baju putih dia..

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  6. selena gomez ke? igt fergie td...

    seriously i plg kecewa dgn nicole kidman...
    dia ni x reti ke nk santai ke? imej ala The Stepford Wives x ilang lg kot..taylor swift plak mcm The Stepford Wives wannabe

    ReplyDelete
  7. yang Bleona Qereti tu btol la. sebijik mcm 1 baju tidok seksi... yang aku nampak dalam katalog cosway.

    hahahaha... sebijik!!!

    ReplyDelete
  8. aiii aslina.....ang nak beli baju tidok cam tu satu kan??> hahahahah

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...