28.6.11

Direktori Perkahwinan Penang by Jumie Samsudin

En  Khafi  :  Sayang...dah setel ke semua preparation kita nak kawen ni?
Jumie  :  Setel nyah.  Tulah nak share link Direktori Wedding Penang untuk semua. 
En. Khafi  :  Kelesssssssssssssssss
Hello u olls.  Seperti u olls tau.  Baru-baru ini akak telah membuat satu blog baru yang bertajuk Direktori Perkahwinan Penang by Jumie Samsudin.  Usaha ini adalah sebagai memudahkan pembaca semua yang most of you are POMPUAN-POMPUAN yang getis nak kawen.  Kan?

So kalau u olls tengok kat kiri blog akak ada link-link khas dibawah tajuk Direktori Perkahwinan Penang by Jumie Samsudin.  Ada macam-macam link seperti :

    Andaman dan Solekan (dah ada 5 nama)
    Audio dan Visual (baru ada 1)
    Bulan Madu (tiada lagi)
    Butik dan Busana (Sudah ada 5)
    Catering (tiada lagi)
    Dewan dan Kanopi (Baru ada 1)
    Fashion Designer / Tempahan Jahitan Pakaian (baru ada 3)
    Fotografi (Paling meletops.  Sudah ada 12 iklan)
    Videografi (baru ada 1)
    Hantaran dan Cenderamata ( Baru ada 2)
    Kad dan Cetakan (Baru ada 1.  Thanks to Mr.  Rahim from GaleriKadKahwin Penang for the idea)
    Kek dan Manisan (Baru ada 2)
    Kursus Kahwin (tiada lagi)
    Pakej Perkahwinan (Sudah ada 4)
    Persembahan / Pengacara Majlis / DJ (Baru ada 2)
    Spa dan Rawatan Kecantikan (tiada lagi.  Sebab tengah tunggu Intan Haryanie antak details!)
    Wedding Planner / Perancang Majlis (Sudah ada 4)
    Women Online Business (Yang ni spesyel.  Dah ada 2)

Kepada semua bakal-bakal pengantin khasnya dan semua pembaca amnya,  jemputlah menjengok-jengok senarai perkhidmatan yang telah diiklankan oleh rakan-rakan I olls yang sudi mengemail dan memberikan details perniagaan mereka.  Yang paling penting,  semua they olls adalah orang Penang ya.

Dan kepada u olls yang baru tau tentang benda ini dan teringin untuk mengiklankan perkhidmatan anda kat sini.  U are very most welcome.  Please baca details ini untuk keterangan lanjut  :  Iklan Direktori Perkahwinan Penang by Jumie Samsudin


Juga kepada semua pembaca yang ingin memberi testimoni kepada pengiklan-pengiklan ini,  adalah amat dialu-alukan.  Testimoni anda akan membantu perniagaan kawan-kawan saya ini.

Sekali lagi saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pihak yang sudi memberikan informasi syarikat anda.  Mohon maaf sebab pembinaan rangkaian ini masih simple menggunakan basic Blogspot Application.  Nanti ada modal lebih besar saya akan buat yang lebih RANCAK.

ps/  Insya Allah dalam masa terdekat saya akan buka peluang kepada anda (pembekal perkhidmatan) untuk menyewa papan iklan untuk dipaparkan dalam Belog Jumie Samsudin.  Serendah RM10 sebulan mengikut saiz.

Love u olls semua,

Kalau bukan kita penaik standard wedding industry Penang,  siapa lagi?

Jumie Samsudin

Lagi dua bulan lebih.  Hareeeeeeeeeeeeeeeeeee punya cepat.

3 comments:

  1. GaleriKadKahwin penang is highly recommended jumie.rega affordable, service pantas dan tepat! and yg paling utama skali!!kadnya cantik!!worth the money~~

    ReplyDelete
  2. Apa kata ampa pi komen kat link dalam blog direktori kami tu...pleaseee :)

    ReplyDelete
  3. btw, kami ade anjurkan contest untuk pengantin2 penang tahun 2011 ni. Kami nak sponsor kek kahwin dua tingkat percuma bg yg bertuah, 5 pasangan bertuah, harap mintak dapat tolong promote lah di sini ye.. Since kami ni pun baru lg, dan sy nampak blog awak ni bgus ..hehehe.. maklumat lanjut dihttp://cakebyanna.blogspot.com/2011/06/my-best-cake-moments-contest.html

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...