23.6.11

Gambar Aunty I

Masa tengah kemas-kemas rumah hari tu.  Tiba-tiba akak terjumpa gambar-gambar lama.  Dan akak terjumpa gambar-gambar mendiang Aunty akak masa dia mula-mula duk belajar berlakon dan shooting kat Hollywood dulu. 

Okay,  akak share dengan u olls. 

Tak caya bukak click bawah ni.





Yes,  inilah mendiang Aunty akak.  Marilyn Monroe.


ps/  Awat ampa duk gelak-gelak?  Tak caya sudah.  Ampa pi tanya Kak Edeh betui ka ni makcik aku ka tak?

2 comments:

  1. thanks for noticing....

    heheh tak ramai yang baca blog akak kot today u olls...depa tak carut akak pun...hahahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...