.



Buat kaum hawa, anda masih berT-shirt lengan pendek? Masih mencari T-shirt muslimah dan sopan tetapi mampu milik? Kami di Piece Of Fabric menyediakan pilihan pakaian muslimah yang sangat sesuai untuk digayakan sama ada secara kasual atau formal.


Piece Of Fabric sudah hampir 2 tahun menjadi reseller baju muslimah HARGA PATUT dan MAMPU MILIK. Dalam tempoh ini juga, ramai sahabat handai serta kenalan kami telah berhijrah untuk tampil berpakaian lebih sopan dan manis. Pakaian muslimah yang ditawarkan adalah dalah lingkungan harga RM32 sehingga RM119.

Fabrik yang digunakan sangat selesa, tidak panas, tidak luntur warna dan tidak memeri selepas dibasuh berkali-kali. Cetakan yang kemas dan tidak terkopek atau merekah walapun setelah 2 tahun memakaianya. Pendek kata, pakaian yang dijual tahan lasak dan tahan lama! Wah berbaloi-baloi kan?

Jom follow kami di Facebook :


20.6.11

Gerhana Bulan Jun 2011

Hello u olls.  Ampa tengok tak gerhana bulan hari tu?  Haaaaaaa...tak tengok-tak tengok.  Akak pun tak tengok. Akak pun tak tengok.  So takpayahlah akak tanya soalan kedua iaitu ampa pi ka masjid semayang sunat untuk gerhana bulan?  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snap!! 

Semasa gerhana bulan ini,  bulan dijangka akan terkatop dengan bayang-bayang bumi.  Bulan akan kelihatan sedikit perang tembaga akibat biasan cahaya matahari terhadap abu dan debu yang terdapat dalam atmosfera bumi.  Tapi kali ini,  gerhana bulan Jun 2011 adalah lebih terang warnanya sebab intensiti debu dan abu di atmosfera bumi lebih tepu sebab aktiviti letusan gunung berapi kat negara Chile.  



Okaylah u olls!  Since kita semua ramai yang tak berkesempatan nak tengok keindahan kejadian alam ini.  Marilah akak share beberapa gambar yang akak amik daripada Yahoo News.    Enjoy viewing.


    A lunar eclipse in progress in Harare, Zimbabwe Wednesday, June, 15, 2011. A total lunar eclipse occurred in some parts of Africa, Asia, Middle East and Western Australia. The 100 minute period of totality is said to be the longest since 2000 according to Astronomers. (AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi)


 
Residents look at the moon during a partial lunar eclipse under the Roman pillars of the Temple of Hercules in Amman June 15, 2011. REUTERS/Ali Jarekji (JORDAN - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT)
A partial lunar eclipse is seen over the village of Zejtun, lit up for its parish church feast of Saint Catherine, in the south of Malta June 15, 2011. REUTERS/Darrin Zammit Lupi (MALTA - Tags: ENVIRONMENT RELIGION CITYSCAPE) MALTA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN MALTA
The moon is seen behind the wall of Damascus gate in Jerusalem Old City during a total lunar eclipse June 15, 2011. The image projected onto the wall is part of the Jerusalem Festival of Lights. REUTERS/Nir Elias (JERUSALEM - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT)
Residents look at the moon during a partial lunar eclipse under the Roman pillars of the Temple of Hercules in Amman June 15, 2011. REUTERS/Ali Jarekji (JORDAN - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT)
The moon is seen behind the wall of Damascus gate in Jerusalem old city during a total lunar eclipse June 15, 2011. REUTERS/Nir Elias (JERUSALEM - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT)
A shadow falls on the moon during a partial lunar eclipse, at the Vittoriano monument on Piazza Venezia in Rome June 15, 2011. REUTERS/Tony Gentile ( ITALY - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT IMAGES OF THE DAY)
A shadow falls on the moon during a total lunar eclipse as seen from Brasilia June 15, 2011. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL - Tags: ENVIRONMENT)

A lunar eclipse is seen over the Atomium in Brussels, early Thursday, June 16, 2011. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
The lights of an aircraft are pictured as the shadow of the earth falls on the moon during a total lunar eclipse in Malaga, southern Spain, late June 15, 2011. Picture taken using a long exposure. REUTERS/Jon Nazca (SPAIN - Tags: ENVIRONMENT SCI TECH)
The moon turns red during a total lunar eclipse, as seen from Skopje, Macedonia, on Wednesday, June 15, 2011. (AP Photo/Boris Grdanoski)

A partially eclipsed moon rises on the sky over Belgrade, Serbia, Wednesday, June 15, 2011. The total lunar eclipse was visible throughout most parts of Europe on Wednesday evening. (AP Photo/ Marko Drobnjakovic)


A partial lunar eclipse is seen over the skies of Belgrade June 15, 2011. REUTERS/Marko Djurica (SERBIA - Tags: ENVIRONMENT SOCIETY)
The Earth completely casts its shadow over the moon in a total lunar eclipse as seen in Manila, Philippines before dawn Thursday June 16, 2011. The total lunar eclipse was also visible in most parts of Asia. (AP Photo/Bullit Marquez)

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

I n n i t y