2.6.11

Let's VOTE Fathiah Kamal contestant untuk Project XL by Annas Easket (Bold and Seductive)

Hello u olls! This is interesting.  Sebagai Presiden Kelab Wanita Agam Melesia,  akak sangat menyokong pertandingan ini Project XL by Annas Easket (Bold and Seductive) ialah pertandingan yang menengahkan wanita-wanita agam seperti akak untuk pose maut dan loving your body what ever your size u are!  CAYALAH! 

And akak sangat sokong pertandingan ini sebagai sebagai profesional photographers,  tak semestinya u olls kena carik model yang kurus saja untuk photoshoot u olls!  PLEASELAH! Kalau kurus pun tapi muka very the kampz? Sedih kan?

So now,  let me story about my sister my friend,  Fathiah Kamal.  Dia ni gadis agam (belum wanita lagi).  Comels dan bising mulut dia.  Tapi dia suka mengurat En.  Khafi.  Dia nanti panggil "Abang" kat En.  Khafi.  Sedangkan adik aku sendiri,  Cakcing Tak Elok pun panggil Khafi dengan nama "Khafi".  Kami suka kalau dia mai rumah kami.  Kami nanti kacau dia dan dia akan nampak comels apabila marah-marah.  Orang agam memang comels!

Terbaru,  Fathiah telah memasukkan dirinya untuk satu pertandingan bertajuk Project XL by Annas Easket (Bold and Seductive).  Memakai top putih dan long stripe skirt inspired by her favorite fashion designer Hana Tajima,  Fathiah memang sangat BOLD dan SEDUCTIVE dalam photoshoot yang diambil oleh Aiman Syazwan.

Akak suka picture dia sebab while semua 50 other contestant verver pose sopan-sopan and look so uncomfortable with their body.  FATHIAH tetap pose maut S&M dengan tali pinggang ya!  Kau mampu!!

So u olls semua!  JOM VOTE FATHIAH KAMAL.


#1 : like link ni dlu
AnnasEaskey Photography

#2: like pic ni lak
Fathiah Kamal Contestant No 21

A vote for Fathiah is a vote for all wanita dan gadis agam yang menyintai tuboh badan mereka!

3 comments:

  1. keyakinan tu bukan semua insan ada! aku suka keyakinan yang dia ada! pasti berjaya! Insyaallah..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Aku boroi, aku OK! muahahaha... Good luck!!!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...