21.7.11

Cookies & Cakes for Raya 2011 dari Nadya Mahizan

Helllo semua orang!  Assalamualaikum.  Posa dah nak dekat.  Seperti biasa,  we olls orang-orang perempuan ni apa yang kita duk pikiak ialah kueh raya dan baju raya.  YAAAAAAAAAAAAAAA.....oleh itu.  Hari ini akak nak promot ampa semua cookies and cakes for RAYA 2011 by Nadya Mahizan. 

Siriesly memang sedap dan meletops.  Akak dah rasa semuanya.  Rasa macam kita buat sendiri.  Cewah! Macamlah kita buat kueh kek teruih menjadi.  Harga pun amat berpatutan.  Daripada kita nak buat sendiri,  pastu nak kemaih dapok semua,  semua 70 kali kerja,  baik kita beli dan makan :)  Dapat membantu industri kueh wanita Penang.  Gituuuu!  Tetap nak promot meleps kan?

Sudah-sudah.  Tak mau cakap banyak.  Marilah kita tengok cake dan biscuits yang Nadya Mahizan dan mama dia buat.  :)

Bebola Oats - RM24 (50 biji)
Qaseh Suci  - RM24 (50 biji)
Tart nenas - RM24 (50 biji)
Almond Choc - RM24 (50 biji)
Nur Kasih  - RM24 (50 biji)
Semperit Kristal  - RM24 (50 biji)

Okay,  ini cake pulak!  Harga dua dua kek ini ialah RM15 sahaja.  Size sama macam dalam gambar ni.  Tak semestinya untuk raya sahaja.  Memang sedap!!!!

Carrot Cream Cheese Cake


Kek Kukus Nestum California
Untuk u olls yang nak buat tempahan, sila emelkan butiran berikut kepada Ms. Nadya Mahizan. No tel 016-4442686, emel nadia@penangtimessquare.com. Facebook : Nadya Mahizan

Nota penting untuk u olls yang luar dari Penang, Ms. Nadya juga menawarkan khidmat free delivery untuk tempahan di KL. Kalau nak order kek ampa kena order kek 2 3 ari before raya baru boleh hantaq. Kalo cookies, kena bagi tempahan 3 minggu before puasa supaya ada masa untuk antak pi KL pulak. Kalau negeri-negeri lain,  ampa kena tanya Nadya sendiri.  :)

Kalo ampa nak order untuk makan-makan, ampa just tulis sekali date bila ampa nak. 

Ms.  Nadya juga adalah PENGSPONSOR DESSERTS untuk segmen jamuan minum teh semasa majlis nikah saya nanti.  SO.......................yes!  U olls adalah amat di alu-alukan untuk order kek dan biscuit they olls dan macam-macam lagi (yang tu ampa kena contact dengan Ms.  Nadya sendiri) untuk apa-apa majlis istimewa yang u olls nak buat. 

Okay, sekian terima kasih. Selamat mengorder.

1 comment:

  1. Kek Kukus Nestum California walaupun rupanya sangat desa kat pahang tapi aku yakin rasnaya pasti memukau!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...