12.7.11

I LUV RED GINCU CONTEST

Hello u olls semua.  Hari ini akak nak buat satu pengumuman khidmat masyarakat.  Sapa nak kawen tahun depan?  Iaitu tahun 2012! So of coz daripada now u olls dah plan plan apa semua bagai.  Nak kawen ni pakai modal besar dek non.  Oleh itu,  akak nak share dengan u olls satu pertandingan yang memberi peluang kepada u olls untuk memenangi pakej perkahwinan bernilai RM2000 daripada The House of Red Gincu. 





Seperti yang u olls tau,  THO Red Gincu ni adalah milik adik akak iaitu Cakcing.  Beliau akan membuat semua persiapan majlis nikah akak nanti.  Hopefully sangat u olls semua jangan lepaskan peluang ini ya  :)

Hai Semua,

Seperti yang kami janjikan kepada semua pembaca setia blog The House Of Red Gincu....Ini peluang anda untuk memenangi PAKEJ PERKAHWINAN yang bernilaiRM2000 yang ditaja sepenuhnya oleh butik kami THE HOUSE OF RED GINCU.


cukup mudah dengan hanya menaip cerita I LUV RED GINCU, dan khabarkan pada 5 orang sahabat anda..kami anda menaja sepenuhnya majlis perkahwinan anda


SEMOGA BERJAYA


Syarat penyertaan
  • Orang Penang atau akan mengadakan majlis di area Penang
  • Anda mestilah menjadi FOLLOWER di blog The House Of Red Gincu.
  • Mestilah warga negara Malaysia berumur 18 tahun ke atas.
  • Anda perlu Tagged 3-5 Orang kawan anda yang BELUM KAHWIN @ BUJANG sahaja.
  • Pastikan anda letakkan LOGO rasmi butik Red Gincu di page anda dan link terus ke blog kami.
  • Tuliskan cerita @ entry anda yang bertanjuk " I LUV RED GINCU"
  • Beritahu kami , 10 sebab kenapa anda suka tentang BLOG KAMI, PERKHIDMATAN KAMI, KREATIVITI KAMI, HASIL KERJA KAMI dengan cara yang unik dan menarik.
  • Nyatakan juga apakah Tema Majlis perkahwinan yang anda inginkan...KENAPA??
  • Nyatakan apa yang anda inginkan daripada RedGincu Di Majlis Perkahwinan anda.
  • Hantarkan sekali 1 keping picture anda dengan pasangan anda.
  • Majlis perkahwinan tersebut perlu dibuat sepanjang tahun 2012 sahaja.
  • Jika pemenang tidak mengadakan majlis pada tahun tersebut maka Pemenang itu tidak layak untuk menuntut pakej tersebut.
  • Pemenang akan diberikan 1 voucher VIP sebegai pengesahan.
Penyertaan hanya dibuka kepada mereka yang tinggal di Pulau Pinang, Kedah,Taiping, sahaja.
Tarikh tutup penyertaan : 31 dec 2011


Hadiah
Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yang paling best dan menarik serta unik. Pihak Management akan memilih 3 orang pemenang pilihan dan 1 pemenang utama berdasarkan entry paling best


Pemenang UTAMA :
PAKEJ PERKAHWINAN yang bernilai RM2000

Pemenang Pilihan 1 : 1x Make up Sanding
Pemenang Pilihan 2 : Wedding Henna
Pemenang Pilihan 3 : 2 x Hand Bouquet Fresh Flower


Tunggu apa lagi, hantarkan penyertaan anda segera sehingga 31 DEC 2011 sekarang!!!

Sebarang perubahan akan diberitahu dari semasa ke semasa...

Read original message kat sini  :  I LUV RED GINCU CONTEST

Sekian dulu!! kalau ada apa-apa soalan tentang perkara ini ampa boleh terus emel kepada Surianie Samsudin a.k.a Cakcing di alamat emel redgincu@yahoo.com atau sms/call dia di +6019-5434377.  Jangan lupa spread this message around.  :)

4 comments:

  1. ala kak..wt kt skitar penang je ke..hihihi
    kt jhor nk gak...;-p

    ReplyDelete
  2. Yaaaa sila try.....

    Zal88 Johor kat maner?

    ReplyDelete
  3. huwaaa. smp Taiping je ke. Ipoh xde? sob sob. tengah semangat tadi.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...