22.7.11

#translateenglishmovietitlewithmalay

Sapa ada twitter?  Sapa kalau ada twitter tapi tak follow akak lagi,  AMPA SEMUA TAK BEST!  Cepat follow akak iaitu @jumiejumie.  Akak  selalu jugak update pasai hari-hari akak kat Twitter.  Ampa boleh tau akak pi mana,  makan apa,  buat apa.  Kelesssss u olls!

Okay,  salah satu benda best bila boring ialah main Twitter.  Selain baca tweet orang,  kita boleh main hashtag.  Main hashtag ialah kita buat hashtag apa-apa contoh #kalausayalelaki dan orang-orang lain akan guna hashtag itu dan masukkkan idea dan info depa ada.  Selalunya hashtag ni akan jadi sangat meriah bila ada big event seperti #AJL25 atau #finalmentor2

Baru-baru ni,  kawan akak iaitu Nonifer Lopez telah membuat satu lagi hashtag yang bertajuk #translateenglishmovietitlewithmalay.  Haaaaaaaaaaaaaaaaaa mai baca sini semua #translateenglishmovietitlewithmalay yang dia dan kawan-kawan twitter akak lain buat.  Ampa tengok tepi dia sekali akak boh tajuk sebenar.

  #translateenglishmovietitlewithmalay
  1. Angsa Hitam


  2. Lelaki Seterika


  3. Saya Nombor Empat


  4. Ucapan Raja



    Baca lagi lebih lebih kat bawah :

  5. Tulang Yang Disayangi


  6. Bontot Jack 3d


  7. Rangkaian Sosial


  8. Syaitan Pakai Prada


  9. Kaki Gembira


  10. Tanglong Hijau


  11. Bagaimana untuk Melatih Naga Kamu


  12. Harry Pembuat Pasu


  13. Awal D


  14. Lelaki Ya


  15. Raksaksa Lawan Makhluk Asing


  16. Gergaji 7


  17. Hati Dakwat


  18. Destinasi Terakhir


  19. Tiga Ratus


  20. 12 Kera


  21. Lelaki Labah - Labah


  22. Garam


  23. Peter Kuali


  24. Ditanam


  25. Pelompat


  26. 10, 000 Sebelum Masihi


  27. Dikehendaki


  28. Menjadi Bijak


  29. Bapak Angkat


  30. Lusa


  31. Pertukaran


    DAN YANG PALING LAWAK SEKALI!!

  32. Mendung Dengan Peluang Bakso

Selamat bergelak ketawa.  Happy monday :)

3 comments:

  1. Hahhahahaaaa!

    Paling tak boleh blah ialah Bapa Angkat. Gila tak style.

    ReplyDelete
  2. haha...tapi panjang sangat la hashtag tu... menarik-menarik....

    ReplyDelete
  3. yaaaaa sorry sibuk gila since morning...nak antar kad kad kawen...sat nak PM ampa mintak alamat

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...