3.8.11

Camera Man Official untuk Kenduri Kawen Saya

Nak carik cameraman bukan senang! Sebab lani ada ramai photographer hebat-hebat gila kat luar sana dan menawarkan pakej harga yang bersesuaian dengan kemampuan kita.  So terpulang kat ampa semua,  nak pilih photographer sebab apa?  Sebab harga yang berpatutan,  hasil kerja yang meletops,  chemistry antara kita dan camera man?  Yes,   semua itu adalah penting. 

Seperti yang u olls tau masa akak bertunang hari tu,  akak telah menjemput dua rakan akak yang mempunyai kelebihan untuk tiga-tiga faktor akak sebut di atas.  Tapi sebab kali ni dah wedding,  kita pun nak kena la pikiak bajet kan?  So akak terpaksa pilih salah sorang saja daripada depa dua ni.  Nanti masa hari kawen,  kalau depa duk mai amik-amik gambar ampa,  ampa post la cantek-cantek na. 

Mereka yang akak maksudkan ialah of coz my bro Ibrahim Isa dan juga Rahman Aziz. 

Rahman Aziz
Facebook  :  facebook.com/mankering
No Tel  :+6017-4135953
Emel :  ieman_ray@yahoo.co.uk

Ibrahim Isa
Facebook :  facebook.com/dhiabaim  
No Tel  :  +6012-5868620
Emel  :  dhiabaim@gmail.com
Website  :  http://www.ibrahimisa.com/


Bersama-sama ini akak tunjukkan gambar-gambar kami buat pre wedding photoshoot tak lama dulu lepas bertunang.  Akak pakai baju tunang saja.  Shot di buat waktu tengahari terik di Pantai Pulau Asmara (Batu Lee Love Liza) atas sikit dari Hard Rock Cafe Penang.  Let's check out depa punya work untuk kami dorang. 

To Pojiepooh,  akak dah buat pre wedding actually tapi simple-simple saja.  Tema "Bercanda di Pasiran Pantai" gitewwwwwwwwwww!  Rugilah kalau duduk Penang tak buat shot tepi lot.  Baru Miami u olls.

Close Shot

Cincin dan bunga ala-ala Kate Middleton ya...meletops tak u olls?





Nenjia dia punya kapok................

Kami besfren forever :)



Gamak Jumie Sajia



Gambak Khafi Sajia
Men-Men Ayak









Pose-Pose Geli (54 SX)









4 comments:

  1. meletop yer!!
    hand flower n cincin memang cam Kate..
    kira hang akan meletop jugak nih..
    debor nak tunggu!

    ReplyDelete
  2. Kan!! Akak memang obses dengan kate's wedding!

    ReplyDelete
  3. yang gambak takdak kaler tu klasik sangat... suka tengok..!! :D

    ReplyDelete
  4. gambaq maen 2 ayak tu mcm capture dari filem

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...