18.8.11

Jumie Samsudin Feeling Oprah Winfrey

Ampa tau kan akak memang feeling OPRAH WINFREY. Artikel blog akak semua pasai wanita dan paling tak boleh blah siap mintak ampa hantar soalan kat akak so akak boleh jawab soalan ampa dengan feeling Oprah. Kah kah kah. Tapi bila ampa semua suka duk mention i OPRAH MELESIA, akak duk feeling-feeling malu macam pundets. Overlah hang ni Jumie.

Ampa pun tau kan tahun ni ialah tahun terakhir Oprah. Bulan 5 hari tu depa buat satu upacara khas untuk dia bertajuk "Surprise Oprah! A Farewell Spectacular" kat United Center, Chicago. Kalau akak boleh pi kan best.  Depa buat macam-macam show untuk Oprah sebagai menghargai jasa dia melalui television show dia.  Ada ramai artist yang turun dan paling meletops,  sepupu akak Kak Beyons menyanyikan lagu RUN THE WORLD very the meletops okay. 

Tengok kat sini video Kak Beyons perfom meletops :  Surprise-Spectacular-Beyonces-Run-the-World-Video

Okaylah,  akak harap selepas ini semua video dalam OWN (Oprah Winfrey Network) boleh ditengok oleh kita semua bukan hanya duduk kat Emerika saja.

Kalau ampa nak tau,  akak kalau tengok cerita Oprah sorang-sorang akak akan nangis ya.  Tengok la topic minggu tu tentang apa.  Paling akak nangis teruk kalau dia duk bagi hadiah macam-macam kat peminat dia.  And macam mana mana pun dia pi,  perempuan,  lelaki, ponen,  kaya,  miskin,  Cina,  Mat Saleh,  Afrika (apatah lagi) akan respek dia gila-gila babi!

Sekian saja.  Demi Oprah,  akak sanggup membuat rambut baru demi hari raya ini supaya dapat meniru Oprah :)

KAU MAMPU!

8 comments:

  1. fulamak jumie...hang buat kak tersedak petang petang posa ni...he he....
    p/s:terimakasih hampa....kami terima dah kad kahwin hampa....tq...tq...i lapp uu....:)

    ReplyDelete
  2. hahahahhahaha.. 1 umah gelak.. cpat la buat talk show sdri...:))

    ReplyDelete
  3. oooohhhh!!! i love oprah!!! respect dia after apa dia lalui masa muda2 sume dlu n look at her now :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...