25.8.11

Kate Moss Kawen!

Makan ati dua pupu kita kawen okay.  Tak mau cakap banyak.  Please tengok gambak-gambak wedding dia.  Sangat makan ati okay!  Actually wedding ni dah lama ya puan-puan semua.  Dua bulan sudah.  Tapi takpalah...banyak sangat benda nak cerita.  So lama-lama baru kita cerita nah.  So pipels,  lets layan and get inspired.  :)

Meletops depa dua amik gambak cium-cium bawah pokok.  Nak buat cam ni la.  RAHMAN!  Sila take note.
Makan ati tengok fotoshoot pre wedding depa.  Ni bukan masa wedding.  Tapi photographer buat hari lain.  Pre wedding la katanya.  But depa panggil WEDDING PORTFOLIO.  Matilah.........

Kate dan anak serta anak-anak menakan dan anak kawan-kawan. 
Feeling sangat depa semua jalan ramai-ramai nak masuk gereja. 


Pengantin bersama anaknya,  Lila Grace.


Kereta pengantin.  Depa pakai Rolls Royce.  Mak tak mampu.

Pengantin turun kereta dengan kasut meletops daripada Monolo Blahnik. 


Gereja tempat depa berkahwin. 


I LOVE HER WEDDING CAKE!
Elok depa dua.  Kemaih.  Selalu depa nanti serabut dan nampak macam busuk sikit. 
Gila light nya make up dia.  So cantek.  (ORANG ELOKKKKKKKKKKKKK)
Apa la depa duk keriau. 
Canteknya veil depa.  MENANGEH
Cantek tak dress Kate?  Dia design sendiri nyah.  :)
Suka sangat dress depa. 

Bunga-bunga untuk kenduri. 

Baju flower girl and page boy.  :)
Ini set board untuk dia tukar baju.  Meletops. 

Simple tapi tetap nampak mewah.


Jude Law bersama anak dan bekas isteri dia.  Baguih dah bercerai pun boleh pi kenduri sekali lagi.  Anyway,  elok anak dia na.
Mak ayam Noami Campbell.


Stella Mccartney,  anak Paul Mccartney.  Fashion designer tersohor bersama anaknya.
Ni la Paul McCartney dengan anak dia.  Kalau ampa nak tau sapa Paul Mc Cartney baca ni  :  5 Wedding Paling Mahal di Dunia
Pengantin bersama adik- beradik semua.  Pasan tak depa duk pegang itik ??  So depa semua ni bukan mak ayam.  Tapi mak itik.
Kelly Osbourne.  She too made up.  I dinch like. 
Tau dak sapa orang tua botak ni?  Diala Christian Louboutin.  Pembuat kasut tersohor ya.  Kasut dia semua memang high end.  MAK TAK MAMPU PAKAI.  Orang-orang mewah saja boleh pakai.


Tok ni pun sibuk la dengan topi-topi emaih semua.  (Sorry na ni bukan sebarang tok nah.  Ini
Anita Pallenberg bekas model tersohor tahun 60 an)

Naomi Campbell and Marc Jacobs
Meletops yang pakai blazer roses colour pink tu Hamish Bowles,  European Editor at Large for Vouge.  Kau mampu!!!

Sekian sahaja.  Semoga terhibur dan menyukai gambar-gambar ini semua. 

Wedding Photographer  :  Mario Testino.  Gambar ehsan dari Vouge.com dan Mail Online

6 comments:

  1. adeh la jumie..
    ampa dok bg kami gelak baca caption ampa...heheh esp part mak itik itewww.. heheheh

    bdw kami suka laki dia punya kot masa kahwen .v.stylo u ols :D
    p/s: anak jude law mmg ellliokk sgt kan !!!

    ReplyDelete
  2. Yes.....sangat suka. Depa buat simple sangat actually. Yang bagi nampak maveles ialah fotografi depa. betui tak?

    ReplyDelete
  3. betui.
    sebab tu fotografer punyia peranan penting even majlis kenduri tu ala2 simple ja tp gambaq yg dia capture tu boleh menipu kita dgn menujukkan majelis itu sgt meriah...

    ReplyDelete
  4. yuppp setuju tuh Jumie.. simple jer tapi photgrapher dia amik gambaq kasi nampak sangat classy and memorable, terbaek!!

    ReplyDelete
  5. Fuiyyooo... dress kate moss mmg simple ngan smart ah... tapi paling takley blah skali mcm tak caya tgk kelly osbourne... ingatkan makcik2 mana ke... huhuhh...

    ReplyDelete
  6. besh! kak jue, lg bape hari je nak kawin, gigih wat belog =D kawin kat johor satgi jgn lupe jemput saya tau.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...