22.8.11

Review Fashion Teens Choice Awards 2011

Hello u olls.  Hari ini boring tak tau nak buat apa.  Lunch time hari Jumaat.  So lepak kat dalam office buat artikel ini.  Dah lama rasanya tak buat Ulasan Fesyen ya.  Feeling nak mencarut orang sahaja hari ini.  Maka marilah membaca carutan baik dari akak. 

Suka sangat colour dress ini.  And i like it sebab sangat pendek tapi cute.  Holland Roden

Maggie Q pakai baju ni dengan kasut lagu ni nampak macam nak pi office office.  And sorry u olls,  pompuan dada leper kalau pakai baju holter cam ni nampak lagi super skinny.  I DONCH LIKE. 

Deni i tak tau dia sapa.  Baju dia pun biasa saja.  Tapi actually saja bubuh sebab dia elok.  Etensyen to my momma Zarina Abdul Rahman,  kalau mama nak carik laki.  I nak laki macam ni saja yang layak jadi bapak tiri i. 
Simple jahhh :) Tak boleh carut.
Rebecca Black ni adalah penyanyi bodo yang nyanyi lagu Friday.  Suara dia tak sedap gila sampai dapat balik banyak DISLIKES. kah kah kah.  Dan disebabkan itu dia jadi popular gila dan Katy Perry pun amik dia untuk berlakon dalam video clip terbaru dia "Last Friday Night" tu.  Baju ni cantek la.  Tapi Rebecca Black ni baru lagi.  Tak tau lagi apa imej feshion dia.  :)
Lani fesyen-fesyen kain jatuh kut tepi duk mai balik na.  Meletops Selena Gomez dresap macam ni.  Anak ayam ni makin lama makin seksi okay. 
Kaley Cuoco.  Baju ni elok dah cuma aku tak paham pasai pa perlu ada lapih yang bawah tu.  Macam selekeh sangat tengok lagu tu.
Zoe Saldana.  Meletops mak ayam ni.  Nampak macam ala-ala 70s.  Beliau tidak pernah mengecawakan akak dalam pemesyenan.
Akak selalu ingat Zooey Deschanel ni Katy Perry.  Muka depa macam nak sama.  Yang ni bukan dress ya puan-puan,  dia actually seluar pendek sambung dengan tops.  Macam tok-tok sikit baju ni.
Kawan baik Selena Gomez, Demi Lovato pakai baju colour macam kunin-kuning lemon.  Suka sangat tang kasut dia.
Elizabeth Banks - Bayangkan kalau dia berpeluh.  Mesti bau meletops punya kat celah tetek dia.
Kourtney Kardashian.  Another fesyen meleret kat belakang cam dress Selena and Demi.  Lani duk mai trend leret-leret ni kot?  Letops ya dress ini.  Sama cam colour dress kawen akak.
Cute sangat Taylor Swift pakai dress macam ni. 
Mark Wahlberg sangat relaks dengana nak dia. 
Tyler Posey.  Elok kan budak ni?  Akak suka tengok muka dia.  Dressap dia pun kemas.  Ampa tau tak budak ni sapa?  Dia ni masa kecik-kecik berlakon jadi anak Jennifer Lopez dalam cerita Maid in Manhattan.  Meletopssssss!
Ashley Greene.  Tops putih dan tali pinggang kecik itu membuatkan tetek dia nampak sangat besar.
Justin Bieber.  Biasa jaaah.
Blake Lively - I love the colour of this dress.  Nak kena tanya Kak Baby ni apa nama colour ni. Cam kunyit kan colour dia?
Taylor Lautner pakai kasut tak kilat style ada pasiak-pasiak semua.  (Style u olls)
Kak Fergie katanya hangin sebab laki dia kalah dalam anugerah pelakon lelaki pilihan.  Kih kih kih.  Relaks la mak ayam. 
Rachel Bilson - dress ni nampak dia besar sikit.  And kasut dia macam tak sesuai dengan dress ni.
Nina Dobrev pakai print belang-belang.  Dalam gambar dia jadi macam blur-blur sikit.  Ini dipanggil ilusi optik.  Sebab itu kuda belang duduk rapat-rapat so bila singa nak mai terkam depa tak boleh sebab mata depa akan berpinar dengan belang-belang itu..  Gitu....sains pulak. 
Apalah sepupu aku buat malu aku ni.  Dressap merapu.  Dahla anugerah ni remaja-remaja punya.  Dia dressap macam ni.  Pelach sangat.

Khloe Kardashian - Satu perkataan saja - CLASSSSSSSSS!

Cory Monteith.  Macam orang dulu-dulu la deni style dressing dia. 

3 comments:

  1. Baju Blake Lively tu color yellow mustard kot namanya.

    ReplyDelete
  2. i like la perkataan jumie "pemesyenan"...

    i pun suka dress blake lively.

    thanks jumie for the review~

    ReplyDelete
  3. Tgk tyler posey tuh.. mcm tak caye je citer maid in manhattan tu da laaaaamaaa daaa... tsk... terasa diri ini tua sangat plak...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...