11.8.11

Sapa buat baju perempuan ni?

Wahai rakan-rakan yang budiman,  aku tau ampa semua adalah sangat berpengetahuan dalam dunia fesyen seperti akak jugak.  GITU.

Hari ini akak nak tanya kat ampa siapakah yang membuat dress sanding Miss Nina ini? 

Dalam banyak-banyak baju kawen beliau akak paling suka yang ini kerana memang very the high end punya taste Hollywood perempuan ni memang tau apa dia nak.  Suka sangat dia kelihatan simple tapi tetap maintain dia punya personaliti sebagai seorang funky dan sexy. 

Siapa-siapa please tolong jawab?  "_"

Gambar ehsan Azim The League.



Tambahan maklumat pada 18 Ogos 2011 :  Baju Mizz Nina dibuat oleh Butik Lady Jane manakala baju Noh dibuat oleh Saiful Baharim.

4 comments:

  1. kak jumie, kami rasa Lady Jane nama designer baju niee.butik dia kat KLCC nuu..tp xsure laa baju ni Lady Jane yg buat..meletss kann? :D

    ReplyDelete
  2. Noks...dah ada orang komen ni...kat FB

    Sheila Mohamad : Yg mak tau....baju dia Ada 3 designer yg buat Lady Jane, Micheal Ong Dan Shaiful Baharim....so, yg nampak mcm Shaiful Baharim

    ReplyDelete
  3. veil die kite suka.. tapi tu boleh DIY kan, cube sis try buat DIY, mesti cantik punye.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...