4.8.11

Video Kahwin Jumie by Northwind Intellec Sdn Bhd

Video kahwin adalah sangat penting sekali.  Sebab selain kita duk amik gambar banyak-banyak,  kita kena amik video dan rakamkan semua saat-saat gembira,  lawak,  spontan dan macam-macam lagi haru-biru yang berlaku masa kenduri kawen kita.  Ohhhh!  Memang menjadi tradisi kami adik beradik kena amik video ya.  Lepas tu nanti tengok balik mesti nanti gelak-gelak. 


So untuk kenduri kawen i olls,  haruslah amik video jugak.  Dan kali ini I olls amik service rakaman video dari Northwind Intellec Sdn Bhd milik kawan-kawan curina I olls dahulu iaitu Along and anak-anaknya.  Kelesssss!


Official Team of Northwind Intellec

Selain menawarkan khidmat rakaman video,  they olls menawarkan macam-macam lagi perkhidmatan yang berkaitan dengan multimedia dan event organizing.  Pa System,  lighting,  sewaan studio music dan macam-macam lagi.  They olls juga berpengalaman menganjurkan banyak konsert-konsert besar yang berlangsung kat Penang.  Meletops u olls.  Tapi tak semestinya u olls buat event besar-besar je boleh contact depa,  kalau kata nak mintak depa supply PA System + Karaoke masa kenduri kawen u olls pun depa boleh mai supply okay!


So masa i olls emel kat Along untuk mintak kotesyen,  dia reply kat akak balik  

"Ha.... lagi satu kalau hang nak amik projector dengan screen besak tak?  Pastu kita buat live telecast untuk tetamu tengok masa arrival," 

FUICHIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MELETOPSSSSSSSSSSNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

"Takpa En.  Along,  aku nak video masa nikah,  malam berinai dan sanding saja.  Pastu video majlis bertandang aku bagi ang soft copy,  hang tolonglah edit masuk," 
Ha dengar tu u olls! Live streaming ala-ala wedding Dato' Siti Liza pun depa boleh buat okay.  So sapa-sapa ver nak buat cam ni....why not?  Tempahlah dengan depa.


So itulah akak nak story dengan u olls pasai video kahwin I olls.  Nanti sapa-sapa mai kenduri akak tu,  kalau nampak videoman iaitu Abang Sam Stylo dan Hafiz tengah amik gambar ampa,  ampa bye-bye la sikit kat camera tu.  Kalau nak bagi ucapan pun boleh.  Meletops u ollls!  Tambah-tambah kalau ada tetamu cam Pojiepooh,  haruslah dia buat ucapan ala-ala Pengacara TV Nona 1993.  Meletops sangat.

Yang tengah melunjok ni nama dia Abang Sam Awan Nano,  kalau ampa nampak dia tengah shooting video nanti,  ampa tegur-tegur la dia nah.  Dia ni single lagi ni.  WAKAKAKA


So,  kepada u olls u olls yang berminat nak mendapat khidmat rakaman video meletops dari Northwind Intellec Sdn Bhd please contact Mr.  Fairool Mazlan (019-4345887) dan emel (ferozzz_styllo@yahoo.com) dan juga layari laman website syarikat depa Northwind Intellec

Jamming Studio
RM25/hr
Location: Basement Car Park - PISA Stadium Penang
Open Daily

Pls contact:-
Along/Ferozz:019-434 5887

4 comments:

  1. Live telecast katanya.. Memang meletop!! Takmo kalah dengan William Kate kann!
    I nak buat jugak tapi cam tadek bajet, hahaha..
    Sempat carut aku buat ucapan ala-ala Pengacara TV Nona 1993 kan! Hahah!

    ReplyDelete
  2. Aiiiyoooo mana nya u olls ada live telecast. MATILAH AGUNG MELESIA PUN TAK BUAT.

    Insya allah kalau video dah siap kita upload dalam YOUTUBE!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...