19.9.11

Blog DiKatop Buat Sementara Waktu

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Saya mohon maaf kepada semua sebab rasanya saya tidak akan mengpost apa-apa stories sampailah saya kembali ke Penang.  We olls satu family akan ke Johor dari Khamis,  15 September sampai kenduri di sana pada Sabtu ,  17 September.  Katanya,  minggu ini feeling disambut oleh mak mentua ku Kak Juma untuk satu kenduri di Tangkak,  Johor.  Tapi akak dan suami (FEEEEEEEELINGGGGGGGGGGGGGGG) akan bercuti sampai seminggu. 

Kepada Kak Mas yang duk emel kat saya aritu,  saya dah emel balik suruh mai kenduri saya,  tapi dia tak balas pun.  Kalau dah kata nak mai ni,  emel kat saya.  Insya allah saya cepat-cepat bagi alamat kat Tangkak.

So untuk menghiburkan hati u olls semua,  saya cadangkan,  bacalah artikel-artikel saya yang dulu-dulu sepeninggalan saya ini. Banyak ada cerita duk ada. 

Kat sini,  we olls letak gambar we olls berdua di saat-saat menyarungkan cincin selepas bernikah katanya.  Nanti details akak janji akan cerita semua lepas ini.  Hope u olls semua memahami akak dan tunggu sampai semua majlis selesai.

Sekian,  i love u olls.  THANK YOU FOR YOUR SAPOT SEMUA ORANG!


PS/  berserrrrrrrrrrriiiiiii tak we olls!

8 comments:

  1. salam jumie,
    first, akak nak ucap tahniah dah menjadi isteri yang sah kpd en. kahfi yang di sayangi.kedua, e-mail akak ada problem seminggu sebelum raya .sorry. akak tak sangka jumi sebut nama akak dalam blog ni. akak terkesima y'oll.ala2 dapat mesej dari artis gitu.nyah, akak kecewa tapi gembira.camna tu.takpelah mungkin satu hari nanti kita berjumpa....kak mas yp

    ReplyDelete
  2. Jumie,
    Tahniah! Selamat Pengantin baru semoga kekal bahagia ke anak cucu...
    Akak tengok semua gambar Jumie kena tagged kat FB..
    Cantik!

    ReplyDelete
  3. jumie!! congrats dear...dah jadi binni orang :D hang cumelllls sangat!!

    ReplyDelete
  4. ASSALAMUALAIKUM
    hehe...soalan cepu emas.
    kak jumie make up pengantin ker? haha
    cantiks! dah jadi isteri orang, kena cantik 24 jam tau. jangan pakai bju kelawar siang malam. rambut kena bersikat. baju kena selalu tukar. jangan pakai baju bau goreng ikan bila sambut suami balik keje. huhu...itu petua mak saya lah. haha

    paling penting
    SEBELUM SUAMI KELUAR RUMAH, BIAR SUAMI TENGOK ISTERI YANG CANTIK DULU. BILA KELUAR RUMAH NANTI, BILA USHA PEREMPUAN LAIN, DIA AKAN BUAT PERBANDINGAN. SO SILA MAINTAIN RANKING WANITA PALING CANTIK OF THE DAY YE. SELAMAT...

    ASSALAMUALAIKUM

    ReplyDelete
  5. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Matikla kami sangap pagi2 nak baca apa Jumie oiiiiiii! :((((((((((((((((((((((((((((((((( Please kambek faster2 ye Jumie. P/S: Tahniah skali lagi! Hampa berseri2 sgt! Meletops!

    ReplyDelete
  6. Hai semua orangggggggggggggggggg! Kami dah balik office. Tunggu ujung minggu ni kami akan mempulun tulis semua artikel. :)

    Love love love untuk semua orang.

    SYIOKKKKKKKKKKKKK OOOOOOOOOOOO KAHWINNNNNNNNNNNNNNNNN!!!

    ReplyDelete
  7. berserrrrrriiiiiiii!!!!!lawo la lipstik hang

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...