Haizi Khalid

Tunetalk

Glowbro Marine Collagen

UK Clark Sales

30.9.11

Dekorasi Pelamin, Bilik Tidur dan Meja Makan Pengantin untuk Majlis Bertandang by DE ES Butik Johor

U olls.  Kini tiba masanya akak berkongsi kisah mengenai segala persiapan dekorasi untuk majlis kenduri di Johor.  Seperti yang akak cerita dalam artikel Wedding-Wedding Planner Saya,  akak ada mention tentang DE ES Boutique and macam mana akak bertemu dengan mereka.  Akak langsung tak berkesempatan untuk melihat hasil kerja mereka sampailah akak betui-betui sampai di lokasi kenduri sebagai pengantin.  Katanya they olls tunggu akak bersama payung semasa menjemput pengantin yang datang.  YA ALLAH!!  Akak dan En.  Khafi tak sediakan payung pun.  Mujurlah depa ni ada.  Thanks u olls.

Jom kita tengok gambar hasil dekorasi pelamin,  bilik tidur dan meja makan pengantin untuk majlis bertandang by DE ES Boutique.

Pelamin




Thank you so much DE ES Boutique.  Memang macam konsep yang kita nak.  Very the feeling kontemperori.  Anyway,  yang paling penting walaupun akak dan En.  Khafi dah macam gajah bersanding gitu namun pelamin ini adalah sangat utuh dan mampu menampung kami berdua.  Tiada kecelakaan berlaku sepanjang kami berposing di atas pelamin itu.

NENJIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Bulat air kerana pembetung, bulat manusia kerana muafakat.



Untuk u olls pembaca blog akak sekitar Muar,  Batu Pahat dan Melaka,  jika anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan andaman pengantin,  tempahan jahitan pakaian akak amat mencadangkan u olls menyaport DE ES Boutique yang terletak di Bukit Gambir,  Muar.  Untuk Tempahan, sila hubungi Puan Yatie 017-6779321 Cik Sue 017-3926158.  Atau layari  :  Facebook.com/De-sh-Boutique


Bilik Tidur

U olls tengok bilik pengantin ni lama-lama buat apa.  Ye....memang cantek.  Kemas dan cantek.  So u olls jangan feeling-feeling senyum tengok katil ni lama-lama.  NEXT!!

Untuk u olls pembaca blog akak sekitar Muar,  Batu Pahat dan Melaka,  jika anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan andaman pengantin,  tempahan jahitan pakaian akak amat mencadangkan u olls menyaport DE ES Boutique yang terletak di Bukit Gambir,  Muar.  Untuk Tempahan, sila hubungi Puan Yatie 017-6779321 Cik Sue 017-3926158.  Atau layari  :  Facebook.com/De-sh-Boutique

Meja Makan Pengantin

Ekceli u olls,  masa akak nak buat tempahan dulu.  Akak tengok dalam album kat DE ES Boutique semuanya gambar meja pengantin yang bentuk U macam ni.  Akak tanyalah,  they olls tak buat meja pengantin yang panjang straight ka.  Depa kata,  kat sini memang biasa bentuk macam ni.

Akak tak kisah u olls.  Bak kata pepatah,  masuk kandang kambing mengembek,  masuk catwalk runaway Victoria Secret POSE!!  So,  akak bersetuju dengan cara orang sini. 

Dan apabila akak sendiri dah duduk kat di meja pengantin jenis U ini.  Baru akak dapat rasakan kelebihannya.  Nanti akak akan kupas topik ini dalam artikel keluaran akan datang. 


Dekorasi meja pengantin and backdrop by DE ES Boutique, Bukit Gambir, Muar Johor. Thank you to Ely Yati, Suhana Senin and Heleyati Suhana yang telah menyediakan semua ini. Kita tak sempat nak jumpa langsung. Insya allah nanti I olls balik Tangkak, I olls akan mai carik u olls di butik.

Untuk u olls pembaca blog akak sekitar Muar,  Batu Pahat dan Melaka,  jika anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan andaman pengantin,  tempahan jahitan pakaian akak amat mencadangkan u olls menyaport DE ES Boutique yang terletak di Bukit Gambir,  Muar.  Untuk Tempahan, sila hubungi Puan Yatie 017-6779321 Cik Sue 017-3926158.  Atau layari  :  Facebook.com/De-sh-Boutique

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com