5.9.11

Sangat elok by Vouge Italy

Hari tu akak tunjuk fashion spread dari V Magazine yang mengeshot gambar model-model full figure yang sangat meletops.  Read here : Cabar Photographer Melesia buat Fashion Spread Macam ni!

Wells suka atau tidak katanya Italia Vouge pun buat fashion spread untuk perempuan-perempuan agam jugak!  Tapi depa mengepose dengan koleksi baju-baju dalam yang meletops dari Givenchy. 

Mai tengok gambar semua.  Tak akak tak letak semua.  Sebab ampa tau la Vouge Italia kalau tak tunjuk tetek tak sah.  Sebab itu akak banyak tolak job dari Italia Vouge dulu. Gitu!!!!!!!!!!!

Kalau nak baca whole story,  click here  :  Belle Vere - Vouge IT

Belle Vere dalam bahasa Italy bermaksud very nice.  So dalam bahasa Penang bermaksud SANGAT ELOK!




Pompuan ni akak suka nama dia Marquita Pring.

3 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Jumie.

    hahaha...
    bila tengok gambar2 tu, Secret tersenyum sendiri.haha
    "comel jugak ek. slalu tengok model kurus kedengking pkai bju gitu. huhu rupa-rupanya macam tu rupa aku kalao tengok dari belakang (pungkok besar). haha . ops! "

    serius. bagus lah ada model2 pungkok besar mcmni, boleh nampak rupa sebenar kita bila pkai baju comel yg cantik itu. selama ni, pening kepala dok membayangkan rupa beserta badan ku yg ummphh ni nk disamakan gaya model kurus tu pkai bju. agak2 rupa aku jadi mcamana kalo aku pkai baju pattern ni. hehe memang tak leh nak bayang!!

    jadi. kemunculan model pungkok besar ni SANGAT MEMBAHAGIAKAN AKU.....auw.... thanx kak jumie. huhu dalam kepala terbayang model zahnita je. huhu

    ReplyDelete
  2. Hello secret.....

    Sapa ni secret secret ni. Aiyo....siapapun kita. Bentuk badan macam mana pun. JANJI kena confident noks.

    :)

    ReplyDelete
  3. hehe mungkinkah trend wanita kurus kediang akan berakhir dan digantikan dgn wanita agam mcm kita? wahwah.. meletops la wanita agam lepas ni... yg kurus kediang misti sebok nk meng'agam'kan diri... hehe ...oh bersyukur aku ni dilahirkan agam...gitu! :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...