Haizi Khalid

Tunetalk

Glowbro Marine Collagen

UK Clark Sales

6.10.11

Bangkai Raksaksa Terdampar di Pantai Cenang, Langkawi

Hello u olls semua.  The moment akak tengok gambar ini,  akak terus feeling Edisi Siasat.  Akak jumpa gambar-gambar ini yang diupload oleh seseorang bernama Michael Chong from Johor.  Dia upload kat Facebook dia.  Bertajuk langkawi cenang..2011 oct..monster sea..  .  So akak nak share dengan u olls.  Kalau u olls tau apa-apa maklumat tentang benda ni. 


BOLEH TAK SHARE DENGAN AKAK!

9 comments:

  1. RAKSAKSA apakah ini...????

    http://adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. binatang ape tu kak jumie? macam bukan ikan je. sotong pun bukan. edisi siasat cepat.huhu

    ReplyDelete
  3. hi uols... i tau binatang apa ittew... u olss cuba masuk blog i ni.. http://bidaman.blogspot.com/2011/10/raksasa-aneh-di-pantai-cenang-betul-ke.html

    ReplyDelete
  4. Thanks for the information Mr. Bidaman. :)

    ReplyDelete
  5. Gunakan khidmat edisi khas pun ok!!

    ReplyDelete
  6. ini adalah bangkai gajah yg mungkin telah hanyut dari thailand... bukan raksasa

    ReplyDelete
  7. bukan bangkai gajah la..xkn bgkai gajah ada tlg yg pnjg mcmnie..bangkai nie nmpak mcm bangkai paus...myb paus nie sesat....sy pnh tgk gbr bangkai paus dlm dokumentari nat geo...lbh kurg mcmnie la...

    ReplyDelete
  8. bangkai gajah!!! comfrim.

    ReplyDelete
  9. bangkai gajah!!! comfrim.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com