.



Buat kaum hawa, anda masih berT-shirt lengan pendek? Masih mencari T-shirt muslimah dan sopan tetapi mampu milik? Kami di Piece Of Fabric menyediakan pilihan pakaian muslimah yang sangat sesuai untuk digayakan sama ada secara kasual atau formal.


Piece Of Fabric sudah hampir 2 tahun menjadi reseller baju muslimah HARGA PATUT dan MAMPU MILIK. Dalam tempoh ini juga, ramai sahabat handai serta kenalan kami telah berhijrah untuk tampil berpakaian lebih sopan dan manis. Pakaian muslimah yang ditawarkan adalah dalah lingkungan harga RM32 sehingga RM119.

Fabrik yang digunakan sangat selesa, tidak panas, tidak luntur warna dan tidak memeri selepas dibasuh berkali-kali. Cetakan yang kemas dan tidak terkopek atau merekah walapun setelah 2 tahun memakaianya. Pendek kata, pakaian yang dijual tahan lasak dan tahan lama! Wah berbaloi-baloi kan?

Jom follow kami di Facebook :


6.10.11

Bangkai Raksaksa Terdampar di Pantai Cenang, Langkawi

Hello u olls semua.  The moment akak tengok gambar ini,  akak terus feeling Edisi Siasat.  Akak jumpa gambar-gambar ini yang diupload oleh seseorang bernama Michael Chong from Johor.  Dia upload kat Facebook dia.  Bertajuk langkawi cenang..2011 oct..monster sea..  .  So akak nak share dengan u olls.  Kalau u olls tau apa-apa maklumat tentang benda ni. 


BOLEH TAK SHARE DENGAN AKAK!

9 comments:

  1. RAKSAKSA apakah ini...????

    http://adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. binatang ape tu kak jumie? macam bukan ikan je. sotong pun bukan. edisi siasat cepat.huhu

    ReplyDelete
  3. hi uols... i tau binatang apa ittew... u olss cuba masuk blog i ni.. http://bidaman.blogspot.com/2011/10/raksasa-aneh-di-pantai-cenang-betul-ke.html

    ReplyDelete
  4. Thanks for the information Mr. Bidaman. :)

    ReplyDelete
  5. Gunakan khidmat edisi khas pun ok!!

    ReplyDelete
  6. ini adalah bangkai gajah yg mungkin telah hanyut dari thailand... bukan raksasa

    ReplyDelete
  7. bukan bangkai gajah la..xkn bgkai gajah ada tlg yg pnjg mcmnie..bangkai nie nmpak mcm bangkai paus...myb paus nie sesat....sy pnh tgk gbr bangkai paus dlm dokumentari nat geo...lbh kurg mcmnie la...

    ReplyDelete
  8. bangkai gajah!!! comfrim.

    ReplyDelete
  9. bangkai gajah!!! comfrim.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

I n n i t y