Haizi Khalid

S e q y B e a u t y

Tunetalk

UK Clark Sales

Pilihan Pakaian bersama Blouse Muslimah

Kami menawarkan pelbagai jenis Blouse Muslimah, T-shirt muslimah dan baju kurung termasuk yang nursing friendly dengan harga yang sangat berpatutan.

Antaranya :

T- shirt muslimah nursing/nursing yang boleh digayakan secara casual atau sebagai officewear

Baju kurung latest fashion

Lycra kora high quality

Nursing Dresses dan pelbagai lagi pilihan warna yang menarik dan cantik.




Jemput sertai kami di sini :

Facebook : Blouse Muslimah


Email : myblousemuslimah@gmail.com

Whatsap : 010-2212416


Click here to read more : Blouse Muslimah in Jumie Samsudin.Com

6.10.11

Bangkai Raksaksa Terdampar di Pantai Cenang, Langkawi

Hello u olls semua.  The moment akak tengok gambar ini,  akak terus feeling Edisi Siasat.  Akak jumpa gambar-gambar ini yang diupload oleh seseorang bernama Michael Chong from Johor.  Dia upload kat Facebook dia.  Bertajuk langkawi cenang..2011 oct..monster sea..  .  So akak nak share dengan u olls.  Kalau u olls tau apa-apa maklumat tentang benda ni. 


BOLEH TAK SHARE DENGAN AKAK!

9 comments:

  1. RAKSAKSA apakah ini...????

    http://adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. binatang ape tu kak jumie? macam bukan ikan je. sotong pun bukan. edisi siasat cepat.huhu

    ReplyDelete
  3. hi uols... i tau binatang apa ittew... u olss cuba masuk blog i ni.. http://bidaman.blogspot.com/2011/10/raksasa-aneh-di-pantai-cenang-betul-ke.html

    ReplyDelete
  4. Thanks for the information Mr. Bidaman. :)

    ReplyDelete
  5. Gunakan khidmat edisi khas pun ok!!

    ReplyDelete
  6. ini adalah bangkai gajah yg mungkin telah hanyut dari thailand... bukan raksasa

    ReplyDelete
  7. bukan bangkai gajah la..xkn bgkai gajah ada tlg yg pnjg mcmnie..bangkai nie nmpak mcm bangkai paus...myb paus nie sesat....sy pnh tgk gbr bangkai paus dlm dokumentari nat geo...lbh kurg mcmnie la...

    ReplyDelete
  8. bangkai gajah!!! comfrim.

    ReplyDelete
  9. bangkai gajah!!! comfrim.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

I n n i t y