20.10.11

Beyonce Love On Top

Hello u olls.  Hari ini takdak cerita apa sangat.  Cuma kami nak tunjuk video klip terbaru sepupu I olls ialah Beyonce yang meletops.  Lagu ini beliau nyanyikan untuk persembahan VMA2011 yang lalu dimana dia membuat semua orang terpegun and gembira apabila dia membaling microphone ke lantai and dia bukak butang baju dia and tunjukkan bahawa dia dah mengandung u olls.

So jom layans video clip ini.


Meletopskan depa menari - nari macam tu pasai kasut tinggi.  Pastu kipaih angin tiup semua kat muka depa nampak meletops teruih.  Paling takut sekali masa dia menari terhengkak-hengkak dengan pakai suit pendek masa last sekali.  Dah la butang ada satu ja.  Kalau tercabut macammana? 

Tapi apa pun,  sepupu kami memang meletops walaupun dah mengandung.



Pictures ehsan Babycentres.com

2 comments:

  1. umang aiii...bunting pon pakai kasut tinggi uolss!

    ReplyDelete
  2. kak jumie nnt kalo ngandung pkai heels 6" okeyyy, kasi lawan sama sepupu akak tu...:)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...