10.10.11

Fine Art Wedding Photos by Jose Villa

Kesahnya hari itu, adalah seorang photographer (YANG MELETOPS) / anak ikan akak (matilah SAUPIX kalau baca ni) iaitu SAUPIX (see here Saupixahmad.com) telah menulis something kat twitternya yang berbunyi "Nak menangeh tengok wedding photo by Jose Villa," maka akak yang tengah free takdak kerja itu pun terus meng-GOOGLE siapalah Jose Villa itu.

Apabila akak membukak blognya maka akak pun tergagam dan tersentap seketika.  Tengok tajuk saja akak dah pengsan.  FINE ART WEDDING PHOTOS and even American Photo Magazine menamakan beliau antara 10 wedding photographer terbaik di dunia ini.

SELAMAT TENGOK GAMBAR DEPA DAN MAKAN ATI!

Young Love -Editorial

Click for more stories!



Eileen and TJ – Ranch Wedding



ps/  Photographer Melesia pun seharusnya MAMPU buat macam ini jugak,  persoalannya AMPA MAMPU KE NAK BAYAR!?  Sekian,  terima kasih.

Semua gambar ehsan  :  http://josevillablog.com/

3 comments:

  1. fotografer melesia mmg ada..contoh udey ismail fad manaf saiful nang..tp mahaiiiii..waaaaa

    ReplyDelete
  2. minah ni pya lagi cun http://www.anna-rina.com/

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...