27.10.11

Gambar Anak-anak Sepupu Akak, Mariah Carey - Baby Monroe and Morrocon

Herllo u olls semua.  Katanya akak baru dapat gambar-gambar ini daripada sepupu akak yang dah kertu baru nak kawen dan dapat pulak laki ala-ala fish son gitu,  tak lain tak bukan Kak Mariah Carey.  Memang semua orang terkejut apabila dia bagitau kata dia bertunang dengan Nick Cannon yang sangat adik-adik.  Ohhh dunia percintaan ini sangat misteri u olls.  Apapun,  depa lani dah almost 3 tahun berkahwin.  And now depa dah dapat baby. 

Tahniah untuk sepupu akak yang bersuara powerful ini dan juga lakinya yang ala-ala fish son itu.
Inilah anak Mariah Carey and Nick Cannon.  Depa kembak.  Sorang laki,  sorang pompuan.  Comels tak depa u olls? 


Yang pompuan nama Monroe Cannon sempena nama primadona Marylin Monroe.   Disebabkan Mariah Carey takdak middle name,  so anak pompuan dia pun takdak middle name. 


And yang lelaki pulak nama dia Moroccan sebab masa Nick Canon proposed nak kawen dengan Mariah Carey,  dia proposed dalam bilik yang berdesign - ala-ala Moroccan gitu.  Akak terpikir kalau lah Nick melamar sepupu akak dalam bilik yang berhias design ala-ala Jepun ka, Zimbabwe ka...apa la depa nak bubuh nama anak depa?  Tapi memang retis Amerika suka bubuh nama anak pelik-pelik.

JOM TENGOK LAGI KAT BAWAH :)

Nenjiaaa kecik-kecik depa ajak dah anak depa jadi penghibur.  Siap bagi maikrofon dah....




Aiyyooo kecik-kecik mak dia dah ajak dressap macam DIVA dah ni. 


Comels nya depa tidok.  :)


Yang ni mesti Monroe sebab dia pakai bunga kat kepala :)



Mandi time...................Tak tau mana satu Monroe mana satu Moroccan. 




Ini gambar-gambar Mariah Carey masa dalam pantang and time duk jaga anak dia.  So sweet. 



Nenjiaaa rambut Mariah kalau tak blow....grekk greek u olls.


Tetappp pose meletopsss.  Ala-ala album Butterfly.


Nick Cannon and sapa tu??????Monroe atau Morrocan?


Baju Haloween depa yang sangat cute :)


Pasangan ini juga buat pertama kalinya memaparkan anak depa kepada para peminat semua dalam satu show khas rancangan View bersama Barbara Walters,  tok kekwat yang kertu itu.  Marilah kita mentengok beberapa gambar yang dishot dari rancangan itu sendiri. 


Baby Monroe and Moroccan dressap dengan penuh sopan untuk penampilan tv pertama.  Cute sangat :)
Masa ni Nick Cannon tunjuk macam mana dia melamar bini dia :)
Tak sah kalau pi rumah diva and tak singgah bilik baju dia.  Kannnnnnnnnnnnnn...................
Bilik music and ruang tamu depa.  Meletops.

Sekian saja,   untunglaa depa dah ada anak semua.  Semoga happy happy selamanyaaa.

Gambar ehsan  :  Life.com and Daily Mail

7 comments:

  1. untungnya...skali dapat sepasang trus. xpayah dok pkir lagi.

    ReplyDelete
  2. ya Allah comel nyaaaa. terus gugel "how to get twins" hahahaha

    ReplyDelete
  3. tq for sharing the stories..suka sgt dgn kak mariah..
    Comei sgt depa..tapi kalau dah besar sikit tu habih lah piano marilyn monroe tu kena panjat..
    by the way yg mata kecik sket tu monroe..yg dahi jendui sket tu morocon..kan kan

    ReplyDelete
  4. tu dia no depa.. anak dok merah lagi-mak pakai sluaq jens ketat dah haih...
    anak mcm kapaih-gebu2...
    habuan n rezki lah nih...

    ReplyDelete
  5. welkem u olls...tapi rasanya depa ni mesti 'buat' bagi dapat baby kembar. Lani kan trend u ollls......depa duit melambak....setakat rawatan buat bagi baby kembak tu apa la sangat

    ReplyDelete
  6. To kak jumie,
    "ehem ehem".

    haha tu soalan tuk kak jumie. rasanya kak jumie faham kot.hahah

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...