5.10.11

Nyanyi Di Hari Kahwin Sendiri

Nenjiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ini video akak nyanyi-nyanyi masa akak kawen.  SELAMAT LAYAN U OLLS.

Lagu first akak nyanyi dengan adik akak iaitu Rusdi Redxa.  Bekas student di Soc Sc USM.  Ini ialah lagu feveret kami dorang kalau pi karaoke.  Yang lawaknya,  CD ni somehow ada problem sikit.  So video dia tak keluar kat screen TV.  Maka akak nyanyi antara ingat tak ingat lirik.  So ada part-part akak tak hafal.  Jangan mara okay.



Lagu kedua ialah lagu nyanyian akak secara solo.  Lagu ini ialah lagu feveret akak.  Hope ampa suka.  Lagu ni akak tuju untuk ampa semua!  Sila ambik perhatian mesej di awal-awal video.  KIH KIH KIH


ps/  Kalau sapa-sapa nak share ka apa ka video ini kat satu Melesia akak benarkan.  FEEEELINGGGGG!

Video ehsan :  Northwind Intellect Sdn Bhd http://www.northwind.com.my .  Our official wedding videographer.

8 comments:

  1. kak, kem salam kt hadek ahkak tuh yep..
    Ngahahaha~~

    ReplyDelete
  2. Aiiiyoooooooooo....Dato Siti pulakk...ang ni ada-ada ja tau Chinta!

    ReplyDelete
  3. salam, sy nk tanya la kalau nk buat wedding ala2 garden di penang, selain dr piuspa home dan hotel2, mana lg tempat yg cantik dan budget untuk buat that occasion? private house maybe or rumah2 kerajaan oke ke? sbb nmpk padang rumah bukan main besar mcm sesuai je kan kat area green lane =D...harap dpt bantu. email fredyna85@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. kelasssssssssssssssssssssssssss ang jumie!!!
    i soooka~

    ReplyDelete
  5. wahhh...sedap sungguh sora kau jumie....seyessss mantoppp....

    ReplyDelete
  6. wahh kalau aku ada nih sure aku dapat meoontarkan 1 2 lagu untuk pengantin sampai hujan! hahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...