19.10.11

Ulasan Fesyen Red Carpet untuk Venice Film Fest 2011

Hello u olls.  Event ini sudah berlalu almost sebulan yang lalu.  Wainot just nak share dengan u olls.  Venice Film Festivals ini diadakan of course di Venice pada awal September 2011.  Dalam bahasa Itali,  depa panggil anugerah ni bertajuk Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica.  Anugerah filem antarabangsa ini merupakan antara anugerah filem yang tertua di dunia.  Selain menghargai filem-filem keluaran negara Itali,  filem-filem dari Hollywood juga diketengahkan. 

So jom kita tengok red carpet scene they olls semua.  Best tak best?

Bianca Brandolini  memakai daun harimau yang seksi from Giambattista Valli.
Simple tapi tetap marhayam.

Violante Placido memakai Alberta Ferretti.  Simple.

Macam banyak yang simple-simple ni.  Jom tengok lagi.....



Vittoria Puccini wearing Versace.  Simple.
Natasha Poly wearing Gucci.  SEPSI!

Asia Argento wearing Alberta Ferreti.  Avant garde tapi tetap simple. 

Andrea Riseborough wearing Christian Dior Couture.  Simple tapi vas :)
Kaya Scodelario wearing....i dunno.  Tapi simple jugak. 

Bar Refaeli.  Ingatkan dia pakai dress,  rupa-rupanya seluar u olls.  Kelesss kan?

Cantek sangat Kiera Knightley dengan dress Valentino ini. 
Selma Blair anggun dalam baju merah Lanvin.
Maddona yang funky.  Dress from Vionnet.  Yang penting,  spek mata tu meletops.
Evan Rachel Wood memakai shirt dress from Alexandra Rich.
Abbie Cornish memakai dress ropol-ropol ungu from Atelier Versace.
Sepupu akak iaitu Cindy Crawford mencuri hati semua orang dengan dress simple tapi seksi warna merah from Roberto Cavalli.

Diane Kruger kelihatan ayu and sweet.  Dress ini from Elie Saab.

Marisa Tomei memakai dress warna mustard from Marios Schwab.  Siriesly akak tak suka dress ni.  Nampak macam casual sangat. 

Jessica Chastain memakai dress couture daripada Elie Saab.

Dan akhir sekali,  semua sibuk pakai gaun labuh.  Kate Winslet tampil simple gila dengan gaun pendek from Victoria Beckham.


Red carpet yang simple and tak berapa meriah sangat.  Tapi okaylah,  kita layan saja :)

5 comments:

  1. Ada gambaq tak keluaq la Jumie. (ka pc kami ja?)

    ReplyDelete
  2. Aik...maybe server kot. takpa....satgi-satgi :)

    ReplyDelete
  3. eh kenapa kurang mencarut kali nih?
    semua cam molek pulak katanya..

    ReplyDelete
  4. Katanya sekarang dah feeling isteri ya...teruis jadi baik u olls.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...