1.11.11

Dear Kak Merr - Naper Akak Ni Cantek Sangat?

Dear akak,

Akak npe akak ni cantik sgt... feeling2 gitu...tapi memang cntik laaa...tapa banyak orang cakap saya comel and cute...sebab tu awak panggil saya Banana in Pajamas kan?

Tp satu je...nape adik akak tu tak cnik? Tapi suke wat over cntik? hehehe


Nanti senang mai laa blog saya  :  araput.blogspot.com

Yang benar,
Araput A Viscount

Dear Araput,

Adik dah makan???????? Akak macam nak belanja adik sangat.  Nanti maila rumah akak lagi okay.  Tapi jangan mai time akak busy. 

Love u Arafat.

Kawan-kawan semua,  jemputlah mai baca blog kawan akak yang cute macam Banana in Pajamas ini.


Love
Jumie Samsudin

4 comments:

  1. meletoppp soh mak hayam jumie pomot blog diaaa. hiks ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    dia je kakak kite yg best bla d peluk! puas rasa nyer ble memeluk jumie kakak ku...

    nikmat tu x dpt ku gmbar kn...

    kn akak? tmbah2 time baru bgun tido n still dlm pjamas... haha

    ReplyDelete
  3. i manja ngan akak i je...
    akak jumie.. hua hua hua

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...