4.11.11

Halloween 2011 Royal Wedding Yang Ting Tong

Okay u olls satu lagi cerita pasai Halloween yang akak nak share dengan u olls.  Depa ni semua TV selebriti yang UK buat something lagi paling ting tong untuk Halloween.  Nak tau depa jadi apa?  Nenjiaaaaaaaaaaaaaa!  Depa jadi Royal Wedding Kate and William teruih!!

Memang celaka harun.  Ampa tengoklah sendiri.



Gambar ehsan - Daily Mail UK

4 comments:

  1. Sat... ni celebration ka apa??? sampai nganjing perkahwinan kate n wiliam nih?aahaha

    ReplyDelete
  2. LOL!!! okeh sumpah gelak tak hengat depan PC nih~

    ReplyDelete
  3. Kami rasa depa ni semua macam buat something untuk Haloween for rancangan TV depa. Depa saja ajuk royal wedding. Gila babi depa ni. Kalau kat Melesia mampuih dah kena tahan ISA

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...