4.11.11

Kostum Parti Halloween 2011 via Twitter

Hello u olls.  Akak terlebih rajin.  Hari yang boriam di hujung minggu akak pun search kat Twitter "Halloween Costume".  Pastu dapat lah belambak orang orang dari satu dunia duk post apa depa pakai untuk Halloween depa.  Ini ada beberapa yang akak suka and akak nak share dengan u olls.


Marylin Monroe and Elvis Presley :)
Celaka deni bagi anak dia jadi sepaket condom.  BOLEH?
Deni memang siyeeeeeee dia jadi NINJA MENTRUAL PAD yang berdarah siap dengan tanpom berdarah.  SERRRRRRRRRRRRR!
Comelssssss! :)
Paling cool sekali.  Mamat ni jadi "Banksy flower thrower". 
Budak ni jadi rapper Rick Ross.  COMELSS!
Seriuss cooolll! 
Kereta semua nanti eksiden kalau deni lalu kat Penang Road!
Kalau aku jumpa deni kat tepi jalan aku nak amik gambak dengan dia.  COMEL!!!

1 comment:

  1. kong aja betul yang bg anak dia jd kondom tuh. lol!

    yg jadik pad tuh.. hahahah! mmg skeri k.. aku dah la belom period lg bln ni.. nak nak dia pegang tampon berdarah tu. ahhahaha

    eh yg comel hijau tu jadik apa ek?

    raper ketot tuh kelakar!!! dia siap sumbat kusyen kecik dlm perut bg buncit...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...