4.11.11

Kostum Parti Halloween Artis-Artis Hollywood 2011

Hello u olls again,  kalau tadi akak tunjuk pasai Heidi Klum tingtong punya baju.  Lani jom kita tengok baju baju artist Hollywood yang meraikan pesta Halloween ini.  Sesungguhnya,  kat Hollywood banyak restaurants and club yang organize party untuk Halloween ini dan jemput para artist.  Semua ini untuk promot tempat depa la.  So now akak tunjuk kat u olls semua baju baju yang paling akak suka dan yang akak suka.  Ada yang akak kenal dan ada yang akak tak kenal.  So akak bahagikan kepada beberapa kategori untuk senang u olls baca. 

Yang Akak SUKA sangat!!
Paling akak suka of coz kakak saudara akak yang baru bercerai ni.  Ting tong jugak pompuan n i.  Nanti akak ulas dalam kisah yang lain.  Apa pun,  akak paling suka sekali set up Kim K bertemakan Poison Ivy.  Gituuuuu!
Kau mampu!! Model Kelly Brook jadi Bella Swan siap ada Jacob dan adik beradik werewolf lain yang pakai suak jeans pendek dan berbadan ketak-ketak. Haaaaaaaaaaaa....makan ati u olls.
Ini satu lagi yang akak suka iaitu Nicole Richie jadi JLO u olls!  Meletops sangat. 


Yang Sepsi Sangat
Of coz sapa sapa yang berbadan elokkk akan memilih untuk memakai kostume yang sepsi sepsi punya.  Jom tengok.

Snow White versi sepsiii and kingki!
Danny Harmizi teringin nak pakai lagu ni


Nenjiaaaaaaaaaa kalau tak seksi lagi tak tau laa..........


Nenjiaa deni seksi sampai nampak tulang teruihhh.

Nenjiaaaaaaaa deni boh ulak teruihhh.

Kerlassssssss.


Yang Mengandung (tetap Sepsi)
Depa yang mengandung mengandung pun tak mau ketinggalan.  Boleh?

Kak Beyonce jadi bee (lebah). 

Jessica Simpson yang baru mengandung pun jadi mumia mengandung.

Jennifer Garner yang jadi ahli sihir mengandung yang nampak pusat naik atas sikit.


Leanne Rimes jadi ibu mengandung tibu.  Tajuk baju dia ialah "pregnant bride" tapi membuatkan ramai orang marah sebab dia siap isap isap rokok semua untuk kostume ni.  HAHAHAHA.  Tapi lepas tu dia mintak mahap kat semua dia kata dia main main saja.



Yang Comels
Yang comels ni ada macam-macam.  Tengok saja dah tau comels.  Tapi bagi i olls bila kapel tu works together untuk jadikan satu theme kostum Halloween akan nampak lebih meletops.  AKAK SUKA.  :)

Depa dua ni jadi Marry Poppins versi seksi and pencuci cerobong (ampa ingat tak lagu Chimney dalam filem Marry Poppins?)

Alooolooooo......comeils.  Siap anak depa pun....

Betty Mitler jadi witch and Stevie Wonder jadi tengkorak. Akak rasa yang membuatkan jadi comels ialah Stevie yang OKU penglihatan tu.  :)

Cheerleader and botol beer.  HAHAHAH comelsss!

Hillary Duff and suami jadi pencuri teruih.  Comels :)

Liz Hurley and suami baru jadi ninja :)

Nenjia depa ni jadi poliss teruihs :)

Bila bawak anak-anak jadi pelanun  teruih jadi comels.  :)

Hello Kitty :)

Lea Michelle jadi Black Swan :)

Makcik ni jadi Red Riding Hood :)


Deni jadi tikuihhhhh :)


Nenjiaa Sofia Vergara jadi Angry Bird.


Yang Funny
Tak tau sapa artis ni.  TAPI MUKA DIA CAM NI NAMPAK MACAM SHAHRUKH KHAN.  hahahahahah


Yang Kreatif!!
Yang ni bukan Lil Wayne rapper yang baling duit dalam disco tu.  Yang ini ialah artist pompuan yang akceli realitinya adalah seorang perempuan yang sangat proper. Nama dia Holly Robinson Peete.

Orang orange.

Jadi banduan.

Celaka betui deni jadi paderi.  Kreatif tapi macam kurang ajak jugak la.  Depa nak kira apa.

Gwen Stefani jadi Cinderella yang rock!

Akak rasa dia jadi JEM!  Cartoon masa kita kecik kecik dulu.  Dia petik subang dia teruih tukak baju.  :)

Nick Lachey jadi Charlie Sheen and pompuan sebelah dia jadi macam budak budak yang duk masuk pertandingan Todlers and Tiara.

Zac Efron yang tengah tu jadi polis seluar pendek.  HAHAHAHAH

Rockers apa nama dia tak ingat!


Yang Skeriiiiii!
Akak letak Fergie dalam ketegeri skeri bukan comels sebab skeri kot tengok dia pakai lagu ni.  Nampak dia macam orang tua gila duk kutip kutip plastik.

Kalau aku jumpa deni aku rasa aku lari dah!

Frekenstain!!
GILAAAAAAAA SAPA NIIIIIIIIIIIIII!! 



Yang Tak Kenai Teruih!
Yang tengah tu ialah Miley Cyrus :)


Yang MENGGELIKAN


Yang Boriam!  (TAK MENJADI)
Deni nak jadi Jessica Rabbit.  Kalau depa tak tulis kat website aku pun tak tau.

Depa ni apa ni....macam biasa ja!

Mafia kunonnya.  Macam biasa ja aku rasa.

Snookie jadi kucing.  TAK SUKA KAT DIA.  SO DIA PAKAI APA PUN TETAP TAK ELOK.

Boriam.

Boriam.

Deni duk buat teruk apa.  Zaman N Sync pun hang memang duk pakai macam ni kan?

Boriam.

Hahahaha aku patut boh deni kat bahagian FUNNY.  Dia nak jadi setan.  Tapi muka sikit pun tak horror.



Yang Paling SERRR (TAKDAK PERUBAHAN PUN)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hari hari dia pakai cam ni kan?  Dan dia memang paling horror pun.

Gambar semuanya ehsan :  Daily Mail UK

9 comments:

  1. Jumie,yang berpakaian rocker tu, dia nak jadi Slash Gun & Roses.

    Copp, Nick Laici bukan jadi Kris ex laki si Kim KArdashian ka tahun ni?? And partner dia jadi Kim KArdashian. Depa pakai baju masa Kim & Kris kawin. KAlau tak silap kami la.

    ReplyDelete
  2. Nick Lachey tu dia pakai banyak baju jugak sebab depa attend banyak event / atau depa jadi host rancangan apa ka im not sure.

    Tapi baju depa tiru wedding Kim K tu kami akan letak dalam artikel "ulasan penceraian KIM K"

    kerlassssssssss......haruslah buat artikel carutan

    ReplyDelete
  3. Ooo gitu. KAmi tak sabaq nak baca carutan hampa. Haha.

    ReplyDelete
  4. Paling suka sepupu akak tuh cantik dan tetap sexy ok jadi Poison Ivy..
    Jadik cartoon JEM pun letop..
    Tapi sapa yang jadik gremlin ek? Smart! Huhuh

    ReplyDelete
  5. xsabaq kami tnggu ulasan cerai kim k yg juta2 last2 cerai dri belog jumie.. lekaih tulis kak jumie..

    ReplyDelete
  6. kim cerai?? rasenye cm baru jer bace dia kahwin.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Yessssssssss! Kami carut light light. Isnin ni keluar artikel. Hope semua happy dengan carutan light light oleh kami yang kini bergelar isterrii...hahahha

    ReplyDelete
  8. tengok keeping up with kardashian dah boleh agak depa ni mesti tak lama sbb kris tu macam serrr je. dapat yg macam tu punya cun pun tak reti jaga leklok. kalau dapat kat aku la..perghh. aku belai timang2 hari2

    ReplyDelete
  9. poison ivy nangeh tengok weii janda meletop tuh

    kak sepupu hang beyonce tuh simple betul dia ek? ce pakai cekak rambut buzz buzz :p

    liz hurley tu mcm ninja takde bajet je walaupun aku tau jaket bulu dia konpem mahal!

    yg jadik tikuih tu rasanya mamat willie wonka la wei...

    katun jem rockXX!! suka giler.. pagang subang tuko baju..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...