4.11.11

Kostum Parti Halloween Heidi Klum 2011

Hello u olls.  Sejajar dengan artikel akak hari tu (MELETOPS TAK AYAT AKAK MACAM SURAT SURAT KERAJAAN) mengenai Kostum Parti Halloween Heidi Klum Yang Ekstravanga Malatop so hari ini akak akan menceritakan tentang kostum parti Halloween Heidi Klum untuk tahun 2011 ini.  

Untuk tahun ini,  Kak Heidi yang tingtong ini telah menyediakan dua kostum untuk dua event Halloween yang berbeza. 

Yang pertama beliau tampil sebagai monyet betina dan laki dia pun jadi monyet jantan.  Semua orang pun tak tau sapa depa ni.  Last sekali baru depa tau,  ini Heidi and laki dia Sean.  Paling tak boleh blah kat tetek tu.  NGILU AKAK MELIHATNYA.


Pastu untuk event Halloween di Tao Restaurant pulaks,  deni mai buat gila dengan suit mayat manusia yang telah dilapah kulitnya.  Siap dia tiba atas katil yang diusung oleh doktor ke red carpet.  KAU MAMPU??





Deni memang tingtong.

Gambar ehsan  :  DailyMail UK

6 comments:

  1. hat ni baru la kelesss...baru la ada tema halloween tu..

    orang lain pakat duk pakai hat seksi-seksi, hat comei-comei, nah amek, dia pakai hat menakutkan teruih!

    terbaik lah!

    ReplyDelete
  2. susu dia tue betoi kaa?? Geli aku tgk dia..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...