18.11.11

Updates Make Up by Jumie Samsudin November 2011 (Fasa I)

Hello u olls semua.  Hari ini akak tak dak apa nak share dengan u olls.  Cuma kalau u olls free,  jangan lupa untuk bukak blog akak yang satu lagi iaitu Make Up by Jumie Samsudin dimana akak letak gambar-gambar hasil make up akak selama ini. 

Untuk November 2011 (Fasa I) akak ada make up 4 orang pengantinwati.  Iaitu Aziera Meera,  Nur Isma,  Fara Aswati and Suriatie Hashim. 

If u olls nak tengok macam mana semua hasil kerja akak boleh baca kat blog akak yang satu lagi tu.  Let's check it out. 



Thanks semua!!

ps/  Saja nak bagi rating tinggi kat blog sana :)

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...